Najnovije vesti

3 godine bez marinka

BILI SMO LJUTI! BILI SMO SKRHANI... BOLELO JE JAKO! Održan pomen Marinku Madžgalju, reči neutešne majke odzvanjale GROBLJEM, a ONA mu nije mogla doći (KURIR TV)

Pop kultura

Glumac i pevač Marinko Madžgalj preminuo je pre tri godine, 26. marta, a za sobom je ostavio porodicu, koja još ne može da se pomiri sa gubitkom.

Porodica neutešni majka i otac izašla na grob kako bi zapalili sveće.

Od prijatelja na Bežanijsko groblje došli su Ognjen Amidžić i Marko Kon, Nenad Jezdić, Aleksandar Srećković Kubura, Milena Vasić...

1 / 15 Foto: Damir Dervišagić

"Divno, došli su ti klasići", rekla je nesrećna majka nad večnom kućom svoga sina. Madžgaljeva devojka Lana nije stogla na pomen zbog obaveza jer radi u Crnoj Gori, ali njena sećanja na glimca blede.

foto: Damir Dervišagić

"Kada je Marinko otišao, pokidao se jedan lanac sačinjen od zajedničkih snova, nadanja, maštanja o zajedničkoj glumačkoj budućnosti koji smo uz njegovu gitaru i virtuozne samouke prste zajedno zaključali. Naša klasa i njen lanac se pokidao i osetili smo gubitak najvrednijeg, najlepšeg i najboljeg od nas. Bili smo ljuti. Bili smo skrhani... Bolelo je jako. Prošle su tri godine. Kako vreme odmiče, tužni smo. Ja sam tužna jer svakodnevno pomislim kako bi bilo dobro i važno da je i dalje tu, a onda shvatim da je nemoguće da takve duše kao što je Maki nema i da je sad negde srećan i važan što je baš tamo. Sve ostalo su besmislice i nemogućnosti", rekla je neutešno Milena Vasić, koja je spustila na grob belu ružu. 

foto: Damir Dervišagić

Kubura je prišao Madžageljevoj majci, zagrlio je i poljubio u glavu, a onda je i zapalio cigaretu. 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Lj.R/Foto Damir Dervišagić 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...