KARDI BI NIJE BILA SAMO STRIPTIZETA! Ono što je radila ovim muškarcima i danas je proganja: Priznala sve posle 3 GODINE!
Foto: Profimedia

Pokajala se

KARDI BI NIJE BILA SAMO STRIPTIZETA! Ono što je radila ovim muškarcima i danas je proganja: Priznala sve posle 3 GODINE!

Pop kultura -

Kardi Bi ostavila je javnost u šoku priznanjem da je drogirala i potkradala ljude dok je radila kao striptizeta.

Popularna hiphoperka ispovest je podelila s fanovima na društvenim mrežama, nakon što se pojavio snimak na kojem se čuje njen glas kako poziva muškarce da se vrate u hotel.

"Moram da idem u striptiz klub. Oh, da li želiš da me je*eš, vrati se u hotel. Pljačkala sam ih. Da, to sam uradila", govorila je bivša striptizeta na snimku koji je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

foto: Printscreen

"Vidim da je na društvenim mrežama aktuelna stvar koju sam uradila pre tri godine. Snimak na kojem pričam o stvarima koje sam radila u svojoj prošlosti. Morala sam da zarađujem za život. Nikad nisam tvrdila da sam savršena iz savršenog sveta sa savršenom prošlošću. Uvek govorim istinu", napisala je dvadesetšestogodišnja pevačica i dodala da su mnogi reperi radili i gore stvari u ranijim godinama.

"U hip-hop kulturi možete govoriti o svemu što ste radili da biste došli tamo gde ste sada. Tu su reperi koji su se hvalili nasiljem, ubistvima, drogom ili krađom. Nikad nisam glorifikovala stvari koje sam iznela na tom snimku zato što nisam ponosna na to. Napravila sam izbore koje sam činila u tom periodu jer sam imala ograničene opcije. Blagoslovena sam što sam uspela da se izdignem, mnoge žene nisu. Morala sam to da uradim da bih preživela", pravdala se kontroverzna Kardi Bi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/M.T/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track