NIKO NE ZNA GDE JE KREJG: Srbi kriju Bonda za 15.000 EVRA!
Foto: Profimedia

MISTERIJA

NIKO NE ZNA GDE JE KREJG: Srbi kriju Bonda za 15.000 EVRA!

Pop kultura -

Najpoznatiji tajni agent s filmskog platna Danijel Krejg boravi u Beogradu već nekoliko dana, a organizatori njegovog dolaska uspeli su dobro da ga sakriju i zavaraju mu trag. Oni su Džejmsu Bondu u srpskoj prestonici iznajmili luksuzni stan na dan, ali i predsednički apartman u jednom od najskupljih hotela kako bi glumac imao privatnost, a za to su izdvojili 15.000 evra, saznaje Kurir.

foto: Profimedia

Iako još uvek nije poznato zbog čega je holivudski glumac prošle nedelje doputovao u Srbiju, spekuliše se da je u pitanju snimanje novog dela popularnog filma o tajnom agentu 007. S obzirom na to da je uvek velika atrakcija kada u naš grad doputuje neka svetska faca i da je to zanimljivo kako novinarima, tako i vernim fanovima, organizatori su ovaj put odigrali mudro!

Rezultat je to što Danijela još niko nije video u srpskoj prestonici.

Kako Kurir saznaje, Srbi koji su zaduženi za Krejgov dolazak u Beograd svojski su se potrudili i osmislili plan da "sačuvaju" glumca i njegovu privatnost, koja mu je najvažnija. Zbog toga su najpre, mesec dana pred njegov dolazak, rezervisali predsednički apartman u jednom luksuznom hotelu u srcu Beograda, koji košta oko 1.700 evra na dan.

foto: Printscreen YouTube

"Danijelu je iznajmljen predsednički apartman od 100 metara kvadratnih. Veoma je luksuzan, ima dve spavaće sobe, od kojih glavna ima king sajz krevet s mekom posteljinom, dnevnu sobu, posebnu prostoriju za garderober i, naravno, ono što većina svetskih zvezda zahteva - veliko i udobno kupatilo sa džakuzijem, tuš-kabinom i luksuznom kozmetikom. U apartmanu se nalazi i nameštaj iz sredine prošlog veka, naravno, tu je i mini-bar, urađen od najfinijeg drveta, kao i trpezarijski sto i stolice. Ekskluzivne pogodnosti koje ima jesu usluge batlera i 24-časovni rum-servis", kaže naš izvor.

Ipak, znajući da takvih hotela u Beogradu nema previše, i da bi Krejg lako bio otkriven, organizatori su, kako bi dodatno obezbedili privatnost glumcu, iznajmili i stan na dan, a lokacija je nepoznata.

foto: Printscreen YOutube

"Ono što mogu da kažem jeste da taj stan nije baš u centru grada, ali je u lepom i mirnom kraju. Stan je poprilično veliki, ima dve spavaće sobe s velikim bračnim krevetima, kuhinju, prostrano kupatilo sa džakuzijem. Zgrada ima privatni bazen. Njegova cena iznosi oko 300 evra po danu", kaže izvor.

foto: Printscreen YouTube

Podsetimo, prema našim saznanjima, Bond je u Beograd doputovao prošle nedelje, pa su organizatori do sada za njegov luksuz izdvojili oko 15.000 evra. Može da se desi da ostane još neko vreme u našoj prestonici, pa će ovaj iznos biti uvećan.

Osim mogućnosti da snima nastavak filma o tajnom agentu u Beogradu, šuška se da je glumac ovde zapravo jer traži lokaciju za snimanje serije "Purity", ali i film "The Creed of Violence". Ipak, veća je verovatnoća da je razlog broj jedan pravi, jer je britanski Dejli mejl već najavljivao snimanje Džejmsa Bonda u Srbiji.

Misterija broj 2

Ko u Norveškoj igra Bonda?

Strani mediji danima pišu o nastavku snimanja sage o tajnom agentu 007, a britanski magazin Ekspres objavio je slike sa seta, i to u Norveškoj.

foto: profimedia

U hladnom Oslu se snimaju scene spasavanja deteta, u kojoj su glavni protagonisti upravo Danijel Krejg i Rami Malek. Tajni agent, koga su foto-reporteri uslikali tokom akcije spasavanja deteta, imao je masku na licu, ali je neodoljivo podsećao na Danijela. Ipak, na kraju su utvrdili da na tom setu nisu ni Malek ni Krejg, već dubleri, što potvrđuje da glumac i dalje boravi u Beogradu.

U ovom luksuzu uživa Krejg

Apartman

- 100 kvadrata

- dve spavaće sobe

- king sajz krevet s mekom posteljinom

- dnevna soba

- garderober

- kupatilo sa džakuzijem i tuš-kabinom

- nameštaj iz sredine prošlog veka

- mini-bar od najfinijeg drveta

- usluga batlera

Stan

- dve spavaće sobe

- privatni bazen

- džakuzi

foto: Profimedia

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track