MOJA ADRESA SADA JE BEOGRAD! GALA VIDENOVIĆ OTKRILA TUGU HOLIVUDSKOG ŽIVOTA: Evo šta je lepa Nataša radila daleko od granica svoje zemlje!
Foto: PrintScreen/Youtube

ruskinja nataša ili ester iz bala na vodi

MOJA ADRESA SADA JE BEOGRAD! GALA VIDENOVIĆ OTKRILA TUGU HOLIVUDSKOG ŽIVOTA: Evo šta je lepa Nataša radila daleko od granica svoje zemlje!

Pop kultura -

Gala Videnović ostala je upamćena po ulogama koje je ostvarila u ranoj mladosti, zbog čega joj je popularnost naglo skočila. To je glumicu ometalo u svakodnevnom poslu, radu, pa i životu, i u želji da zadrži svoj mir, otišla je daleko van granica svoje zemlje.

- Obožavam Srbiju, ali ona tada prosto nije pripadala meni, moj centar sveta tih godina bio je Malibu u Kaliforniji. Otišla sam za Ameriku iz želje da pobegnem iz isprazne, pogrešne ili loše sredine kakva je moja zemlja bila u to vreme. Htela sam da osvojim širi prostor. Nisam se zaputila u Sjedinjene Države zbog holivudskog sna, osnovni cilj mi nije bila gluma. Stingov menažer preuzeo je bavljenje mojom karijerom. Trebalo je da odlučim između posla koji donosi mnogo, ali još više ruši i lični mir. Nisam imala veliku dilemu. Vidim da danas holviudski san nije merilo uspeha kao što je nekada bio jer Amerika više nije centar sveta - rekla je lepa glumica.

Ona se nadovezala na ono što većina fanova želi da zna o njoj, a to je zašto se povukla iz javnog života. Ono što malo njih znaju, to je da je ona sve to vreme zapravo "stvarala".

- Da ne bude zabune, nisam pravila nikakvu pauzu. Često me pitaju zašto sam napravila pauzu, a odgovor bi mogao da se svede na to da sam kao vrlo mlada doživela užasno opterećujuću količinu popularnosti koja mi nije dozvoljavala da se mirno i predano bavim svojim poslom. Za to vreme, bogatila sam se učenjem, porodicom, stvaranjem. - ispričala je ona.

foto: Printscreen RTS

Kurir.rs, Hello / Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track