BRANKA KATIĆ GODINAMA NE ŽIVI U SRBIJI I RETKO DAJE INTERVJUE: Glumica otvorila dušu o popularnosti, kolegama, pa otkrila šta joj je NAJBITNIJE!
Foto: Vladimir Šporčić

ISKRENA

BRANKA KATIĆ GODINAMA NE ŽIVI U SRBIJI I RETKO DAJE INTERVJUE: Glumica otvorila dušu o popularnosti, kolegama, pa otkrila šta joj je NAJBITNIJE!

Pop kultura -

Branka Katić mnogima je omiljena srpska glumica, a već godinama ona živi u Engleskoj. Glumačkim poslom i dalje se bavi, a kod nas je snimila i nekoliko novih serija.

Ona retko daje intervjue, a sada je rešila da "otvori dušu", pa je ispričala da li joj Srbija nedostaje.

foto: Vladimir Šporčić

"Ja sam uvek volela da radim u Srbiji i ljubav koju dobijam ovde od publike ne verujem da ću ikada imati, niti želim da imam bilo gde drugo. Veoma sam zahvalna publici što voli moj rad. Davno sam shvatila da popularnost može da bude otežavajuća okolnost zato što vas svi prepoznaju i svi uvek gledaju kako izgledate i s kim ste. Ja sam još kao mnogo mlađa osoba shvatila da je bitno da znam ko sam i šta volim, a sve ostalo nekako ide uz taj posao. Jednostavno, ne bavim se ovim poslom da bih bila popularna, već mi je bitno da ti likovi koje glumim komuniciraju sa publikom", rekla je Branka, koja obožava da radi sa ekipom sa kojom je rasla.

"Volim da se bavim svojim poslom bilo gde, ali lakoća koju imam na našem jeziku i saradnja sa kolegama sa kojima sam i rasla i koje izuzetno volim i poštujem mi je uvek srcu draga", dodala je ona.

foto: profimedia

Kurir.rs/Blic, Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track