SINOVI SU GA PREKLINJALI DA TO NE RADI, ALI ON JE OŽENIO 38 GODINA MLAĐU KINESKINJU! Tukla ga je, vređala... Milijarder jedva pobegao od nje!
Foto: Profimedia

NAPRAVIO FATALNU GREŠKU

SINOVI SU GA PREKLINJALI DA TO NE RADI, ALI ON JE OŽENIO 38 GODINA MLAĐU KINESKINJU! Tukla ga je, vređala... Milijarder jedva pobegao od nje!

Pop kultura -

Rupert Merdok, medijski mogul, izgovorio je Vendi Deng sudbonosno "da" 1999. godine. Zbog razlike u godinama ceo svet bio je zatečen! Posle samo tri nedelje od razvoda sa bivšom ženom En, bio je očaran 38 godina mlađom Kineskinjom pa skoro i otrčao pred oltar.

Strani mediji brujali su o tome kako su Rupertovi sinovi Laklan i Džejms beosmučno vodili oca na večere i preklinjali ga da ne ulazi u brak sa lepom Kineskinjom, ali to ga nije pokolebalo. Ovaj brak je potrajao sve do 2013, a par je u tom periodu dobio dve ćerke - Grejs i Kloi.

foto: Profimedia

Međutim, ovo je samo vrh "ledenog brega", jer se na koncu svega ispostavilo da su Rupertovi sinovi bili u pravu i da je Vendi bila fatalna greška. Naime, prvobitno se šuškalo da je razlog razvoda bila Vendina afera sa britanskim premijerom Tonijem Blerom, a potom su počele da kruže i glasine o njenoj agresivnosti. Kolale su priče da je pomenuti Laklan i Džejms veoma zabrinuti zbog nasilnog ponašanja ove Kineskinje prema njihovom ocu, a tvrdili su da ga ona naziva pogrdnim imena, govori mu da je "star i glup", a takođe se spekulisalo da je umela u besu i da ga gura i fizički se obračuna sa njim.

Vendi je sve ovo naknadno demantovala, ali netrpeljivost braće Merdok prema njoj je svakako ostala nepromenjena.

Oni su tvrdili i da je Vendi zapravo kineska špijunka, a da u ovome ima istine svedoči i izveštaj koji je prošle godine podnesen Džaredu Kušneru, višem savetniku predsednika SAD-a Donalda Trampa, koji je ujedno i njen blizak prijatelj. Džared je, prema navodima stranih medija, bio upozoren da je Vendi iskoristila njihovo prijateljstvo, kao i bliskost sa njegovom suprugom Ivankom Tramp, i to u korist kineske vlade.

Iako je ova vijest šokirala javnost, danas 88-godišnji Rupert se na nju ne obazire, već uživa u ljubavi s današnjom suprugom Džeri Hol.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track