REVIJA POSVEĆENA MILENI DRAVIĆ: Bila je i ostaće ikona glume i stila!
Foto: Damir Dervišagić

inspiracija svima

REVIJA POSVEĆENA MILENI DRAVIĆ: Bila je i ostaće ikona glume i stila!

Pop kultura -

Glumačka diva Milena Dravić preminula je pre šest meseci, a njena porodica i prijatelji okupiće se kraj njene večne kuće na Novom groblju kako bi joj održali pomen.

foto: Dragana Udovičić

Milena je svima bila inspiracija na filmu i u pozorištu, ali i u modnom svetu, gde je važila za ikonu stila. Upravo zbog toga u okviru 45. Pervol Fešn vika biće održana jedinstvena revija posvećena Mileni Dravić. Revija je zamišljena kao upečatljivi tribjut Mileni - bilo kroz brojne uloge koje je tumačila, značaj koji je imala za razvoj regionalne kulture, bilo kao uzoru ženske emancipacije.

foto: Elle

Modele za reviju u zadatim tematskim okvirima namenski je izradilo dvadesetak najpoznatijih srpskih dizajnera, kostimografa i stilista kao što su: Aleksandra Lalić, Ashok Murty, Atelier Igor Todorović, Boris Čakširan, Boško Jakovljević, Budislava Keković, GetUp Jasmina Vujović, Daniela Glišić, Dejana Momčilović, Doda Komad, Dragana Ognjenović, Ines Atelier, Jasmina Sanader, Svetlana Jaćović, Tamara Radivojević, Tijana Žunić, Zora Mojsilović.

foto: Marina Lopičić

Kreacije inspirisane legendarnom glumicom nosiće manekeni, glumice i VIP ličnosti.

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja