KARINGTONOVI POSLE 35 GODINA: Počela je nova DINASTIJA, a svi se pitaju ko će glumiti ALEKSIS!
Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO

KARINGTONOVI POSLE 35 GODINA: Počela je nova DINASTIJA, a svi se pitaju ko će glumiti ALEKSIS!

Pop kultura -

Originalna serija "Dinastija" bila je jedna od najgledanijih na svetu, a nova verzija muči muku sa rejtingom.

Prvu epizodu u SAD je gledalo nešto više od 1.000.000 ljudi, a pošto je interesovanje opadalo, autori Stefani Sevidž, Džoš Švarc i Sali Patrik odlučili su da što pre uvedu u igru čuvenu Aleksis Karington Kolbi. Umesto pri kraju ciklusa, ona stupa na scenu u 17. epizodi. Iz egzotičnog Dubaija plavokosa zlobnica doleteće u Atlantu na sahranu bivšeg svekra i to sa kučencetom po imenu Kristl!

foto: Profimedia

Umesto Džona Forsajta u ovom ostvarenju gledaćemo Granta Šoua. Ulogu Linde Evans nasledila je australijska glumica (rođena u Peruu) Natali Keli, a lik opake zavodnice Aleksis u kojoj je briljirala Džoan Kolins osvojila je Nikolet Šeridan. Felon će oživeti Elizabet Gilis, a Stivena Džejms Mekej. Prema novom scenariju, lepa Semi Džo (Heder Loklir) je muškarac i to homoseksulac, a tumači ga Venecuelanac Rafael de la Fuente. Novina je i to da su svi članovi suparničke porodice Kolbi Afroamerikanci. Uloga zavodnika Džefa Kolbija, koja je Džona Džejmsa vinula u zvezde, pripala je Nigerijcu nastanjenom u Los Anđelesu, Semu Adegokeu.

foto: Profimedia

Prva epizoda "Dinastije" kadrira Felon Karington, harizmatičnu, lukavu i ambicioznu mladu ženu koja želi direktorsku fotelju u firmi svog oca, milijardera Blejka. Ali njen plan će da “poljulja” nova tatina izabranica - Kristl. Buduća gospođa Karington je lepa, uporna, principijelna i odlično radi svoj posao. Iz perspektiva suprotstavljenih dama otvaraju nam se vrata dve najbogatije američke porodice - Karington i Kolbi. Uz sjaj i glamur, oni žive u svetu spletki, intriga, laži, prevara...

U drugoj sezoni Kristl dobija novo lice: umesto Natali Keli gledaćemo meksičku zvezdu telenovela Anu Brendu Kontreras (32). Glumica i pevačica prvi put će se oprobati u ulozi na engleskom jeziku. Pošto je najavljena treća sezona, pitanje je ko je nova Aleksis. I Džejms Mekej (Stiven) se povukao, ali se "šuška" da će se vratiti.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Novosti, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track