Najnovije vesti

SVETSKI A DOMAĆE! Snimljena kampanja za prestižnu dodelu nagrada My Global Fashion Awards
Foto: Promo

5. juna u splitu

SVETSKI A DOMAĆE! Snimljena kampanja za prestižnu dodelu nagrada My Global Fashion Awards

Pop kultura

Najveći modni događaj My Global Fashion Awards ponovo donosi dašak glamura u Split, a održat će se 5. juna u bajkovitom dvoru splitskog Perivoja.

 

U predivnoj beloj haljini boja koja će uz crnu biti tema ovogodišnjih nagrada zasjala je manekenka Paula Buljan.

 

foto: Promo

Tek joj je 19 godina ali niže svetske uspehe pa je samo nekoliko dana pre nego što je stigla u Split snimila kampanju za Chanel u Grčkoj.

 

Haljinu je dizajnirala splitska dizajnerka Monika Sablić, a frizuru je radio poznati splitski frizer Ivica Šuljak iz salona Hairbook koji je ujedno i službeni frizer dodele nagrada.

 

Za fotografije je zaslužan Maksim Bašić, a video su napravili Duje Marin i Tino Mrvelj.

 

Nominirane je birao stručni žiri u sastavu Nenad Korkut, Zvona Vučkovič, Neda Makjanić-Kunić, Josip Grabovac, Marco Consoli i Vanja Ljubić.

 

foto: Promo

Pet kategorija ide na glasanje preko STORYBOOK-a, koji je ujedno i medijski pokrovitelj, a ostalih 5 kategorija se dodeljuju direktno odabirom prethodno navedenog žirija. Detaljne informacije čuvaju se kao najveća tajna, ali jedno je sigurno poznatih lica neće nedostajati.

 

Iako se još nisu slegli utisci prošlogodišnjeg MGF Awardsa organizatorka Gianna Apostolski posebno je zadovoljna kako je sve proteklo te najavljuje spektakularnu veče i zahvaljuje se sponzorima ove manifestacije TZ grada Splita, TZ splitsko-dalmatinske županije, županiji splitsko-dalmatinskoj te ostalim pokroviteljima kao što su Hotel Vestibul, Bottega, Thomas Henry, Hendricks, Crystal Head Vodka, Noor Bar, Bar Solutions, Adria Luxury Boat, Poliklinika Poliderma, Lavare kozmetika, Wella Profesional, Vino Like, Mama's & Papa's i brojni drugi.

 

Kažimo još kako i ove godine se očekuje nekoliko gostiju iz drugih zemalja.

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...