DODELA BILBORDOVIH NAGRADA OKUPILA MUZIČKE ZVEZDE: Drejk je otišao sa 12 nagrada, Madona oduševila hologramima na sceni! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sjaj

DODELA BILBORDOVIH NAGRADA OKUPILA MUZIČKE ZVEZDE: Drejk je otišao sa 12 nagrada, Madona oduševila hologramima na sceni! (FOTO)

Pop kultura -

Neka od najpopularnijih imena svetske muzičke industrije imala su priliku da prodefiluju crvenim tepihom i za svoj rad dobiju nagradu na ovogodišnjoj dodeli Bilbordovih muzičkih nagrada. Las Vegas je u sredu uveče sijao jer je bio mesto okupljanja velikog broja umetnika.

Na crvenom tepihu dame su prošetale svoje raskošne kreacije, a nije manjkalo glamura ni kod muškaraca.

Nije nedostajalo ni kiča, a za to se pobrinula kontroverzna Kardi Bi, koja je došla u neobičnoj žutoj kombinaciji koja je više otkrivala nego skrivala.

foto: EPA/ Nina Prommer

Njeni atributi posebno su bili zapaženi kada joj je partner zadigao nogu kako bi je sočno poljubio.

foto: EPA/ Nina Prommer

Tejlor Svift u punom sjaju pojavila se na ceremoniji, koju je otvorila svojim nastupom. Po mnogima je bila najstilizovanija, a pojavila se u kratkoj naboranoj haljini sa visokim okovratnikom i rukavima sa čipkom, sve u bledoljubičastoj nijansi.

foto: EPA/ Nina Prommer

Šou je ipak ukrala kraljica popa Madona sa svojim hologramima na bini, a mediji pišu da je njen performans opravdao sva očekivanja.

foto: profimedia

Pevačica se pojavila u prepoznatljivom stilu sa trenutno jednim od najpopularnijih pevača, Malumom, a šuška se da je za performans izdvojila nekoliko miliona dolara.

foto: profimedia

Frontmen benda "Imadžin dragons" Den Rejnolds iskoristio je priliku da tokom uručenja priznanja skrene pažnju na marginalizaciju LGBT populacije.

Pored njega, i Drejk se latio mikrofona, pa je podsetio na stanje u muzičkoj industriji, o čemu je govorio i ranije.

"Želim da ohrabrim druge umetnike da daju drugima do znanja kako se osećaju. Pokažite nekome ljubav, recite nekome da volite njegovu muziku", rekao je Drejk.

foto: EPA/ Nina Prommer

Za repera su Bilbordove nagrade značile najviše jer je on postao najnagrađivaniji umetnik u istoriji ove manifestacije. Kući je otišao sa čak 12 nagrada, između ostalih, i za najboljeg repera i najboljeg muškog izvođača. Takođe, dobio je i priznanje za najboljeg izvođača pesama, kao i nagradu za najbolji rep album.

Pored Tejlor Svift, Madone, Kardi Bi i Drejka, među okupljenima su bili i Maraja Keri, Arijana Grande i mnogi drugi.

foto: EPA/ Nina Prommer

Nagrade

Najbolji muški umetnik: Drejk Najbolji ženski umetnik: Arijana Grande Najbolji izvođač pesama: Drejk Najprodavaniji izvođač: Drejk Najbolji R'n'B umetnik: Viknd Najbolja R'n'B turneja: Bijonse i Džej Zi Najbolja rok turneja:Elton Džon Najbolji muški rep izvođač: Drejk Najbolji ženski rep izvođač: Kardi Bi Najbolji latinski izvođač: Ozuna Najbolji dens izvođač: Čejnsmokers Najprodavanija pesma i najbolja saradnja: Marun 5 i Kardi Bi "Girls like you" Ikona Bilbordovih priznanja: Maraja Keri

Kurir.rs/ Marija Trajković/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track