Najnovije vesti

ANA SAKIĆ PROGOVORILA O DEČKU! Konačno otvorila dušu: Nije bogati biznismen, ali je ZGODAN!
Foto: Dragana Udovičić

IZNENADILA

ANA SAKIĆ PROGOVORILA O DEČKU! Konačno otvorila dušu: Nije bogati biznismen, ali je ZGODAN!

Pop kultura

Ana Sakić otkrila je da je i te kako zadovoljna na ljubavnom planu, te da joj je ovo prvi put da je sa nekime iz svog posla.

"Nisam zanimljiva za tabloide jer nemam producenta ili bogatog biznismena za dečka. Uvek sam volela umetnike, a srce sam poklonila jednom takvom. On je direktor fotografije i vrlo je zanimljiv i zgodan. Prvi put imam dečka iz svog posla."

O potomstvu razmišlja, ali kako kaže, ne robuje pravilima.

"Odavno sam osetila tu potrebu jer je za mene porodica najvažnija. Međutim imala sam pogrešne izbore, koji nisu bili za ceo život. Ne robujem pravilima da kad imaš neke godine moraš da se udaš i rodiš decu. Kad se sve kockice slože, a verujem da će uskoro, doći će i to."

Svojom lepotom i talentom Ana svakako je osvojila holivudske filmadžije, a naše gledaoce kroz poslednja ostvarenja "Državni službenik", "Komšije", "Psi laju, vetar nosi" i mnoge druge. Ovih dana obradovale su je vesti iz inostranstva da je film "Pijavice", u kojem igra, dobio glavnu nagradu na američkom festivalu.

"Priznanja uvek znače, iako nisam lično dobila nagradu, nego kompletan film. Film je bio na tri američka festivala i javili su mi da je dobio glavnu nagradu na Beverli Hilsu, najznačajnijem festivalu jer u žiriju sede ljudi poput Spilberga i Olivera Stouna."

Imate li provokativnih scena i da li su one jedini garant uspeha?

"Kada bih mislila da je golotinja mera uspeha, onda se ne bih ni bavila ovim poslom. Takve scene jesu prijemčive za širu publiku, ali je umetnost mnogo šira. 'Pijavice' obiluju takvim scenama, ali ih ja nemam. Igram misterioznu ženu. Tematika 'Pijavica' ima dodirne tačke sa serijom 'Državni službenik' u kojoj igram. U oba projekta sam opasnica bez nežnosti. Totalno drugačija od mene privatno", istakla je ona.

Vaš iskorak na holivudsko tržište sa filmom "Vizaž" bio je više nego uspešan, ipak niste ostali tamo?

"Imala sam sreću da apliciram za taj film i da dobijem kasting. Doprineo je tome i moj izgled, za koji kažu da je svetski sa plavom kosom i očima, koje su im se verovatno i najviše dopale. Ipak, dok god ovde imam posla, ja ne idem nigde."

Da li je lepota otežavajuća okolnost u glumi?

"Samo u Srbiji sam od nekih reditelja čula da nema uloge za tako lepu glumicu i da lepa glumica ne može da glumi karakterne uloge, što je apsurd. Predivna Šarliz Teron igra monstruma i to je u Holivudu normalno, a ovde je jedna predivna Tanja Bošković koja je celog života 'dobra riba' morala konstantno da se dokazuje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sakic (@anasakic) on

Da li ste dobijali nepristojne ponude u Srbiji i inostranstvu?

"Pretpostavljam da svuda to postoji, međutim, verujem da svojim stavom postavljam granice koje tu mogućnost anuliraju. Kažu da svako ima svoju cenu, ja svoju još nisam utvrdila", zaključila je Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sakic (@anasakic) on

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...