Najnovije vesti

OVO SU SVETSKE PROGNOZE O NAŠOJ KRUNI: Za Nevenu Božović stigle prve ocene svetskih medija, a EVO kako se SRBIJA KOTIRA PRE POČETKA PESME EVROPE!
Foto: Printscreen YT

dan pre velikog polufinala

OVO SU SVETSKE PROGNOZE O NAŠOJ KRUNI: Za Nevenu Božović stigle prve ocene svetskih medija, a EVO kako se SRBIJA KOTIRA PRE POČETKA PESME EVROPE!

Pop kultura

Nevena Božović predstavljaće Srbiju u Izraelu pesmom "Kruna" koju je posvetila svom suprugu Nikoli Ivanoviću. S obzorom da je marta ove godine pobedila na Beoviziji, aprila stala na ludi kamen, ostaje otvorena opcija da u mesecu  maju Nevena zablista u Tel Avivu i Srbiji možda donese i pobedu. 

 

Britanski "Miror" našu Nevenu ocenjuje ocenom 7/10, dok čistu desetku daje San Marinu, a Rusima koji vode u brojnim prognozama daje 8/10 i dodaje da naša predstavnica itekako može do finala.

 

foto: Printscreen

Za samu pesmu piše da je u prvom delu "predvidljiva", ali da zvukovi gitare i violina u nastavku iznenađuju. Ističe i to što deo pesme izvodi hor i poručuje: "Veoma dobro".

 

 

Sa druge strane "Radio tajm" napominje da će Nevena postati prva učesnica Evrovizije koja se pre takmičenja u seniorskoj konkurenciji borila kao juniorka, 2007. u Roterdamu kada je pesmom "Piši mi" zauzela sjajnu treću poziciju.

 

Prema kladioničarskoj listi, prva tri mesta odnose Holandija, Švedska i Francuska, a u stopu ih prati Rusija koja je za mnoge favoriti ove godine, a ne polaže se mnogo nade za prolazak u finale.

 

 

Na kladioničarskoj listi "eurovisionworld.com" Nevena među 41 učesnikom zauzima 22 poziciju. Bolje je plasirana od Rumunije (31. mesto), korak ispred Albanije, šest mesta iza Slovenije, i čak 13 mesta beži Hrvatskoj.

 

Kako je poznato, ovogodišnje takmičenje prati i veliki političko - vojni skandal, jer islamski džihadisti prete da će silom zaustaviti događaj.

 

Naš evrovoizijski tim saopštio je da bezbednost takmičara i sama manifestacija nisu ugroženi.

 

foto: Printscreen YT

Kurir.rs, Žena / Foto: Printscreen 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...