Najnovije vesti

GLASAJ za broj 9!

DIJASPORO, GLASAJ VEČERAS ZA NAŠU NEVENU! Božovićeva progovorila o poslednjim pripremama za Evroviziju, a fanovi IGRE PRESTOLA oduševljeni njenim kostimom! (FOTO)

Pop kultura

Nevena Božović će ponosno braniti boje naše zemlje večeras u Tel Avivu. I dok se autobusom vozi na generalnu probu, priča da je ne zanimaju prognoze, već da želi da svu snagu ostavi na sceni.

foto: Profimedia

- Iskrena da budem, uopšte ne pratim kladionice i komentare. Najranije će moći nešto da se kaže posle prvog i drugog polufinala i tada će moći da se naprave prognoze. Predstavnici drugih zemalja sa kojima sam pričala imaju najbolje komentare za “Krunu” i moje pevanje. Ističu da je nastup veoma moćan, specifičan i pesma im je posebna. Meni se takvi komentari sviđaju, ali se ne obazirem mnogo na njih, već se trudim da se fokusiram na sam nastup koji ću večeras izvesti - priča Nevena, i otkriva zbog čega je donela odluku da ponese odevnu kombinaciju koja nije provokativna, već svedena.

foto: Profimedia

Pre mesec dana Nevena Ivanović, koja je radila kostime za scenu, kao i za otvaranje, pitala me je kako zamišljam da izgleda sve. Od crvenog tepiha, mada je ovaj bio narandžasti na kojem smo se pojavili, do samih kostima na sceni. Rekla sam da želim da asocira na nastup, a za nakit sam unapred znala koji ću imati. Sve smo se lako dogovorile, te kada sam se pojavila u nedelju na samom otvaranju Evrosonga, bilo je mnogo komentara. Većina je rekla da ih moj stajling podseća na kostim iz serije “Igra prestola” - izjavila je pevačica.

Nevena nema velika očekivanja, već želi da Srbiju predstavi u najboljem mogućem svetlu.

- Ne očekujem ništa. Nisam tu da pravim bilo kakve prognoze, pogotovo kada su ovakva takmičenja u pitanju. Ono o čemu razmišljam je proba, da tamo zvučim odlično i da dobijemo veliki broj pozitivnih komentara - u dahu je ispričala Božovićeva.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...