Najnovije vesti

Život teče dalje, a svet je stao

OSTAO JE BEZ OCA, A OVO JE OD NJEGA NAUČIO: Sin Marko NEKOLIKO SATI posle smrti Miše Janketića stao na SCENU i igrao predstavu samo za TATU! (VIDEO)

Pop kultura

Glumac Marko Janketić izgubio je oca velikog glumca, umetnika, profesora Mihaila Mišu Janketića, ali on, baš koracima svoga roditelja, nije otkazao predstavu, već je izašao na pozornicu i odgrao je samo za njega.

Pred njegovom naslednikom možda jeć bio i najteži zadatak u karijeri - da samo nekoliko sati nakon očeve smrti stane na scenu JDP i odigra s kolegama predstavu "Mesec dana na selu". Marko nije želeo da se izvođenje otkaže i igrao je za oca i publiku. Na kraju predstave govor je održao Svetozar Cvetković, a Miša Janketić umesto minutom ćutanja ispraćen je aplauzom.

"Život nije stao, život teče dalje. To da život teče dalje smo mi koji smo ovde večeras i vi koji ste ovde pred nama, ali je svet stao, danas je stao i mi sa našim sa našim malim životima pred tim jednim svetom možemo samo da nemo gledamo šta je taj svet iza sebe svet ostavio i ime i prezime tog sveta je Mihailo Miša Janketić",  rekao je Cvetković. 

foto: Adria Media TV

Legendarni glumac Miša Janketić iza sebe je ostavio i ćerku Milicu, koja je takođe nastavila da se bavi glumom i gledamo je u serijama "Ubice mog oca" i "Urgentni centar".

foto: Adria Media TV

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...