TAMARA TODEVSKA VODILA JE DO GLASANJA PUBLIKE: Sad  progovorila o pobedi Holandije i NAMEŠTANJU na Evroviziji, e ovo je rekla o svom 8. mestu (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

RAZOČARENJE

TAMARA TODEVSKA VODILA JE DO GLASANJA PUBLIKE: Sad progovorila o pobedi Holandije i NAMEŠTANJU na Evroviziji, e ovo je rekla o svom 8. mestu (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Tamara Todevska zauzela je osmo mesto na ovogodišnjoj Evroviziji i time ostvarila najbolji plasman za svoju državu u dosadašnjem učešću na prestižnom muzičkom takmičenju.

Do samog kraja je bilo neizvesno da li će pobedu na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije odneti Severna Makedoniju, koju je predstavljala Tamara Todevska, inače rođena sestra Tijane Dapčević. Tamara Todevska je oduševila čitavu Evropu svojim nastupom, a nakon glasanja stručnog žirija našla se na drugom mestu u finalu Evrovizije. Zatim su usledili glasovi publike, te je u konačnom zbiru Severna Makedonija završila na osmom mestu, dok je pobedu odnela Holandija.

foto: Pritnscreen

- Ponosna sam na sve što smo uradili. Ovo je timski uspeh. Tri meseca smo mukotrpno radili i stvarno smo svi verovali u uspeh. Ovo je bilo iskustvo koje nikad neću zaboraviti - rekla je Tamara, koja je dodala da se oseća kao da je pobedila

Mnogim gledaocima nije bilo jasno kako su raspoređeni glasovi publike, kao i da je takmičenje namešteno, ali Tamara ne smatra da je tako.

- Shvatam glasanje, ali više mi nije važno. Osećam se kao da smo pobedili. Ne verujem da je takmičenje namešteno. Mislim da je svako ko pobedi zaslužio pobedu. Jako mi se sviđa “Arcade” i mislim da je Holandija zaslužila pobedu.

Žiri Severne Makedonije u finalu nije dao nijedan glas Srbiji, što je mnoge iznenadilo.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track