Najnovije vesti

SKORO PA NEVEROVATNO: Šeik kupuje pola Sarajeva, a vozi se u fići!
Foto: I.Š.

SKORO PA NEVEROVATNO: Šeik kupuje pola Sarajeva, a vozi se u fići!

Pop kultura

Zabranjeno pušenje u Sarajevu snima spot za pesmu “Kupi nas Ali”.

Legendarni jugoslovenski bend Zabranjeno pušenje ovih dana u Sarajevu snima novi spot za pesmu "Kupi nas Ali" sa albuma"Šok i nevjerica", koji je objavljen prošle godine.

 

- Pesma 'Kupi nas Ali', koju pevam u duetu sa poznatom tuzlanskom reperkom Sassjom, govori o našem odnosu prema ovoj lepoj zemlji, ali istovremeno i kako nju vide stranci. Ona zapravo govori o tome kako ljudima nekada dosade lepota i dobro, pa naprave od svoje zemlje džumbus. Međutim, nekim ljudima koji nemaju vode, zelenila, planina, behara ni potoka, ovo se čini kao džennet, kao raj na zemlji", kaže Sejo Sexon.

 

foto: I.Š.


On naglašava da je singl "Kupi nas Ali" zapravo pesma o strancu koji je fasciniran svim onim što imamo, a što ne znamo da čuvamo.

 

foto: I.Š.


Alija, koji je došao iz Dubaija privatnim avionom i kupuje sve ne pitajući za cenu, u spotu igra violinista Zabranjenog pušenja Robert Boldižar Robi. On se po ulicama Sarajeva vozi u crvenom “alimobilu”, legendarnoj “Zastavi 750”, koja je širim narodnim masama poznatija kao “fića”.

 

foto: I.Š.


Spot za singl "Kupi nas Ali" snima se u Sarajevu i Visokom, a u njemu se osim članova Zabranjenog pušenja, pojavljuje i Sassja.

 

 

 

(Promo - tekst / Foto: I.Š.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...