NEVENA BOŽOVIĆ ODUŠEVLJENA KRALJICOM POPA: Madona mi je dala divne savete! A evo kako je na Evroviziji proteklo druženje NAŠE PREDSTAVNICE i SVETSKE IKONE!
Foto: Profimedia, EPA

Utisci

NEVENA BOŽOVIĆ ODUŠEVLJENA KRALJICOM POPA: Madona mi je dala divne savete! A evo kako je na Evroviziji proteklo druženje NAŠE PREDSTAVNICE i SVETSKE IKONE!

Pop kultura -

Nevena Božović stigla je u nedelju u Srbiju, samo dan posle velikog finala Evrovizije u kojem je predstavljala Srbiju s pesmom "Kruna".

Iz Tel Aviva ponela je mnogo lepih utisaka i sećanja, a posebno joj se svidela svetska atrakcija Madona, koju je imala prilike da sretne uživo.

foto: Pritnscreeen

- Srećna sam zbog svog nastupa, zadovoljni smo kako je sve na kraju izgledalo, baš onako kako sam ja želela dok sam pisala ovu pesmu. Za mene je ovo veliko sazrevanje kao muzičara jer je moja autorska pesma ušla u finale. Ovo što sam u prethodna dva meseca doživela od ljudi iz celog sveta, nešto je što mi daje snagu da se nadam daljim uspesima. Posebno se zahvaljujem Srbiji, svim našim ljudima, mojim kolegama muzičarima na podršci, koja je bila velika - rekla je Božovićeva za Kurir.

foto: Pritnscreen

Već treći dan ceo svet priča o nastupu kraljice popa u finalu najstarijeg muzičkog takmičenja. Javnost je, kao i uvek, podeljena kada je Madona u pitanju. Jedan deo joj zamera što je falširala dok je pevala, dok su drugi oduševljeni njenim nastupom. Nevena pripada ovoj drugoj grupi ljudi. - Srećna sam što je Madona nastupila na Evroviziji. Bili smo prisutni dok je davala intervju i imala je lepe savete za sve učesnike - kazala je ona. Tamara me oduševila

Našoj predstavnici takođe se svideo nastup Tamare Todevske, koja je s pesmom "Praud" do samog kraja bila na vrhu liste, ali se to naglo promenilo nakon glasova publike. Tako je Severna Makedonija, umesto drugog, osvojila osmo mesto.

foto: Pritnscreen

- Tamari želim svu sreću jer je imala odličan nastup! Na Evroviziji me ništa ne iznenađuje, pogotovo kada je glasanje u pitanju, ne znam koji su kriterijumi zastupljeni - izjavila je Božovićeva, dodajući da je sada očekuje kratak odmor, pa se vraća obavezama vezanim za muziku i nove pesme.

Lj. R. - I. E./ foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track