ŠOK INTERVJU ČUVENOG HRVATSKOG ROKERA GORANA BARETA: Nema nikakve razlike između Bijonse i Karleuše, samo je Bijonse LEPŠA! A onda je u sve upetljao BIBLIJU... (VIDEO)
Foto: Printscreen, Shutterstock

ŠOK

ŠOK INTERVJU ČUVENOG HRVATSKOG ROKERA GORANA BARETA: Nema nikakve razlike između Bijonse i Karleuše, samo je Bijonse LEPŠA! A onda je u sve upetljao BIBLIJU... (VIDEO)

Pop kultura -

Roker Goran Bare (53), koji je poznat kao osnivač vinkovačkog rok grupe Majke, šokirao je kada je uporedio Jelenu Karleušu i američku pevačicu Bijonse.

Naime, Goran je prokomentarisao narodnjeke i rekao da nema problema da narodnjacima.

foto: Printscreen/YT

"Ma kakav problem? Pustite decu da slušaju što hoće. Postoje neki umetnici koji od toga naprave nešto vredno, ali u većini je to zvuk od tri minute. Kao drugo, te pevačice nemaju više veze s narodnom muzikom, više ima veze sa svetskim mejnstrimom, jedino je drugačiji način pevanja. Jezik je tu bitan, ali što se tiče produkcije, to mi je isto kao Bijonse, nema nikakve razlike između Bijonse i Karleuše, osim što je Bijonse lepša", rekao je Bare u emisiji "Nedeljom u dva".

On se dotakao i teme o crkvi i priznao je da je prvi put kad je ušao u crkvu pobegao kad je vidio razapetog Isusa.

foto: Profimedia

"Zavidim ljudima koji baš veruju. Ja ne mogu tako da razmišljam, 21. vek je. To je srednjovekovna priča, vatra u paklu, raj, bog. To je kao Crvenkapica, kao priča za malu decu. Pročitao sam Bibliju, to je toliko tupava knjiga. Izvinjavam se", rekao je na kraju.

Problemi sa narkomanijom

Goran Bare nikada nije krio svoj problem sa narkomanijom.

"Bio sam intravenozni narkoman, uzimao sam heroin! Sad uzimam lekove. Metadon", rekao je iskreno.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Printsceen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track