NIJE SAMO TASA UZUNOVIĆ PREKE NARAVI! SVI FIZIČKI OBRAČUNI SRPSKIH GLUMACA: Strugar je pretukao taksistu, a jedan je čak nasrnuo na producenta! ŠOKIRAĆE VAS RAZLOG (VIDEO)
Foto: Kurir

PREKE NARAVI

NIJE SAMO TASA UZUNOVIĆ PREKE NARAVI! SVI FIZIČKI OBRAČUNI SRPSKIH GLUMACA: Strugar je pretukao taksistu, a jedan je čak nasrnuo na producenta! ŠOKIRAĆE VAS RAZLOG (VIDEO)

Pop kultura -

Srbija ne prestaje da bruji o skandalu u koji je umešan Tanasije Uzunović, kada je udario balerinu u Narodnom pozorištu, a pojedine njegove kolege su uradile slične stvari.

Mirjana Karanović je imala obračun sa foto-reporterom tokom izveđenja predstave jer su je tokom cele prestve, četrdeset minuta neprestano slikali. Kada je došla do scene u kojoj je pokazala obnažene drugi, poručila je foto-reporterima da su slikali ono što su hteli i da napuste salu inače će prekinuti predstavu.

Na proekciji Zona Zamfirova 2 u Aleksincu, Milan Vasić se porukao sa producentom Miroslavom Miškom Mitićem, a navodno su se posvađali zbog rasporeda gradova koje treba da obiđu, a koji Milanu nije odgovarao pa je naravno nasrnuo na Mitića.

Milan Kalinić se potukao sa čovekom koji je seo na mesto njegovog kolege Aleksandra Radojičića u VIP loži na košarkaškoj utakmici. Čovek je nasrnuo na Milanovog prijatelja, kojeg je potom glumac odbranio.

Glumac Petar Strugar pretukao je taksistu, a to je priznao na sudu. Incident između glumca i taksiste dogodio se aprila 2014. na Zvezdari. Glumac je najpre tvrdio da je taksista njega prvi napao jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track