Najnovije vesti

PRINC DUŠAN I PRINCEZA VALERIJA OGLASILI SU SE PO PRVI PUT POSLE SVADBE: Sigurni smo da će naša ljubav trajati VEČNO!
Foto: Nemanja Nikolić

SREĆNI I ZAHVALNI

PRINC DUŠAN I PRINCEZA VALERIJA OGLASILI SU SE PO PRVI PUT POSLE SVADBE: Sigurni smo da će naša ljubav trajati VEČNO!

Pop kultura

Princ Dušan Karađorđević i njegova višegodišnja izabranica iz Njujorka Valerija Demuzio juče su se venčali u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu.

"Osećam se mnogo bolje i oduševljen sam divnom ceremonijom koju smo imali na Oplencu", rekao je princ Dušan, a njegova izabranica je dodala:

"Imali smo predivan dan, sunčano vreme, da smo se pitali lepše nije moglo biti. Sve je bilo na našoj strani."

Svečani čin venčanja obavili su Episkop šumadijski Jovan i Episkop istočnoamerički Irinej, s obzirom na situaciju da je engleski maternji jezik mladenaca, kao i velikog broja njihovih gostiju. Molitve i dobre želje su izgovarane tako što je šumadijski episkop govorio prvo na srpskom pa se njegov kolega iz istočne Amerike obraćao sa prevodom.

Osim velikog broja članova i prijatelja kraljevske porodice Karađorđević i mladine porodice i prijatelja , prinčevom zavetovanju na večnu ljubav prisustvovalo je i mnogo poštovalaca kraljevske porodice.

"Da, došli su nam porodica i prijatelji sa svih strana sveta da uveličaju naš dan. Presrećni smo zbog toga. Zahvalni smo i vladikama Jovanu i Irineju na lepim rečima koje sui imali za nas, kao i željama za budućnost", izjavio je princ Dušan.

Simpatije mladenaca, ali i svih prisutnih na Oplencu zadobila je devetogodišnja Amerikanka Olivija, ćerka najbolje drugarice Valerije Demuzio, dok je za vreme svečane cermonije pridržavala dugački šlep venčanice. Pohvale za izgled, mladoj su stizale sa svih strana, a ona se svima ljubazno zahvaljivala.

Posle poziranja ispred crkve mladenci su nastavili da slave sklapanje braka.

Princ Dušan i njegova supruga sigurni su da će njihova ljubav trajati večno i daće sve od sebe da je neguju svakodnevno u nastojanju da bude samo veća.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Blic/Foto: Nemanja Nikolić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...