GLUMCI IZ IGRE PRESTOLA OZBILJNO NAPUNILI DŽEPOVE: Lanister zaradio 16.000.000 $, a evo ko je odmah iza! (FOTO)
Foto: Printscreen

Uzeli milione

GLUMCI IZ IGRE PRESTOLA OZBILJNO NAPUNILI DŽEPOVE: Lanister zaradio 16.000.000 $, a evo ko je odmah iza! (FOTO)

Pop kultura -

Fantastična saga završena je pre nekoliko dana, a sajt Brajt sajd objavio je listu najplaćenijih glumaca u kojoj dominiraju glumci iz "Igre prestola"

Jedna od najpopularnijih serija "Igra prestola" donela je glumcima veliku slavu, ali i milione, pa je tako danski glumac Nikolaj Koster Valdau, koji tumači lik Džejmija Lanistera, u vrhu najplaćenijih sa zaradom od 16 miliona dolara.

foto: Printscreen

Fantastična saga završena je pre nekoliko dana, a sajt Brajt sajd objavio je listu najplaćenijih glumaca u kojoj dominiraju glumci iz "Igre prestola".

Nikolaj Koster Valdau je u nekoliko navrata dobio povišicu na već određene honorare. Drugi na listi najplaćenijih je njegov brat u seriji Tirion, koga glumi Piter Dinklidž. On je inkasirao 15 miliona dolara od serije.

foto: Printscreen

Emilija Klark je skrenula pažnju na sebe likom Deneris Targerijan.

foto: Profimedia

Postala je bogatija za 13 miliona dolaradok je Kit Harington zahvaljujući ulozi Džona Snežnog dobio 12 miliona.

foto: Profimedia

Na listi najplaćenijih je i Lena Hidi, koja je u "Igri prestola" sestra bliznakinja Džejmija Lanistera. Njoj je pripalo devet miliona dolara. Ajzak Hempsted Vrajt, koji je oživeo lik Brena Starka, ima četiri miliona.

Ijan Glen i Brijena Tart zaradili su po tri miliona dolara. Ijan je glumio Džora Mormonta, dok je Brijanu igrala Gvendolin Kristi.

Konletu Hilu (Varis) i Alfiju Alenu (Tion Grejdžoj) pripalo je po milion dolara, a istu svotu dobila je i Natali Emanul (Misandei).

Serija "Igra prestola" emitovala se od 2012. godine, a poslednja, osma sezona bila je najintrigantnija od svih prethodnih.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track