GLUMILA JE ŽENU KOJA JE PROMENILA POL U ČITULJI ZA ESKOBARA: Vojin ĆETKOVIĆ je bio LUD ZA NJOM, A danas je rodila ĆERKU! (FOTO)
Foto: Printskrin

gde je i šta radi

GLUMILA JE ŽENU KOJA JE PROMENILA POL U ČITULJI ZA ESKOBARA: Vojin ĆETKOVIĆ je bio LUD ZA NJOM, A danas je rodila ĆERKU! (FOTO)

Pop kultura -

Hrvatska glumica Tamara Vrdoljak je 2009. godine glumila ulogu Lele, žene koja je promenila pol u filmskom hitu "Čitulja za Eskobara".

Tamara je našoj publici poznata i po seriji "Ljubav u zaleđu", međutim nakon velikog uspeha pomenutog ostvarenja, nestala je sa srpske glumačke scene. A evo gde je i šta radi danas ova lepotica.

foto: Printskrin

Glumica je juče rodila ćerkicu Nušu, a Tamara iz burnog prvog braka sa bivšem vaterpolistom Hrvojem Šintićem već ima 11-godišnjeg sina Tomu. Njenom suprugu ovo je peto dete.

Zaljubljeni par razmenio je bračne zavete u avgustu prošle godine na Hvaru i to u potpunoj tajnosti, a ovo je šokiralo hrvatsku javnost, koja praktično nije ni znala da su Tamara i Danko u vezi.

Glumica i nekadašnja manekenka je nešto malo pre venčanja bila u višemesečnoj vezi sa lekarom Andrejem Tothom, a da sve još više liči na sapunicu - Vrdoljak je bio šef pomenutom Andreju!

Ipak, ova ljubav nije bila kao grom iz vedra neba, iako tako deluje. Par se zapravo poznavao godinama i bili su vrlo bliski prijatelji koji su se često viđali i razgovarali.

Izvori bliski golupčićima tvrde da je Danko oduvek bio zaštitnički nastrojen prema ovoj lepoj dami, te da su prošlog leta shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Kurir.rs/Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track