SVAKA DRUGA DEVOJKA BI SE IZBLAMIRALA U OVOJ HALJINI, A PRIJANKI STOJI KAO SALIVENA: Džonas je PONOSNO obletao oko supruge, ali su je  fanovi UBILI komentarima da je na GRANICI ukusa! (FOTO)
Foto: Profimedia

raj za oči

SVAKA DRUGA DEVOJKA BI SE IZBLAMIRALA U OVOJ HALJINI, A PRIJANKI STOJI KAO SALIVENA: Džonas je PONOSNO obletao oko supruge, ali su je fanovi UBILI komentarima da je na GRANICI ukusa! (FOTO)

Pop kultura -

Na premijeri filma "Jureći sreću", koji govori o braći Džonas centar pažnje su zauzeli Nik Džonas i njegova supruga Prijanka Čopra.

Muzičara i njegovu izabranicu su svi komentarisali zbog odevnih kombinacija.

foto: Profimedia

Nik je obukao komplet u burgundi boji, koji mu je odlično stajao, dok je Prijanka zasenila sve prisutne u izazovnoj, ali stilizovanoj crnoj haljini sa istaknutim dekolteom i dubokim šlicem. Sitna mreža joj je prekrivala delove koje je suviše obnažila, pa je to celoj kombinaciji dalo notu elegancije.

foto: Profimedia

Par je proslavio prvu godišnjicu svoje ljubavi nedavno, a venčali su se posle samo tri meseca zabavljanja. Oboje tvrde da nisu pogrešili jer su srodne duše i za njih ne postoji niko bolji.

foto: Profimedia

Prijanka je 10 godina starija od Nika i često ih kritikuju da suviše ističu svoje emocije na društvenim mrežama.

"Da nisam poznata osoba, zar ne mislite da bi moj Instagram bio prepun fotografija mene i mog muža? Samo zato što sam slavne, zar nemam pravo da budem ponosna što mi je on muž, a da mi ljudi ne kažu da koristim svoj brak u svrhe promovisanja?", izjavila je Prijanka pre nekoliko meseci.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track