ŽIŽA JE TRAŽILA DA EVE NEMA! Ali "Srećni ljudi" razbežali su se ZBOG OVOGA: Imali su ogroman problem, nema ko se nije ŽALIO!
Foto: screenshot

ŠOK

ŽIŽA JE TRAŽILA DA EVE NEMA! Ali "Srećni ljudi" razbežali su se ZBOG OVOGA: Imali su ogroman problem, nema ko se nije ŽALIO!

Pop kultura -

Jedno od omiljenih domaćih televizijskih ostvarenja, "Srećni ljudi", pratile su brojne kontroverze. Pored velikih problema "iza scene", glumci su kuburili s malim honorarima, zbog čega su se na kraju i razbežali.

Takođe, po glumačkim kuloarima i danas se prepričavaju svađe Eve Ras i Žiže Stojanović. Njih dve su se toliko svađale da je Žiža, kako se navodi, u jednom trenutku tražila da Eva napusti seriju, te ju je bolelo što je čuvena Smiljka daleko popularnije od Cane fontane.

"Ma kakva Žiža! Neću o njoj da pričam! Celog života sam je izbegavala. A morala sam sa njom da igram u seriji 'Srećni ljudi'. Ma, ona je toliko puna sebe da ni ne zna ko je Eva Ras. Kažem vam, neću o njoj", rekla je jednom prilikom za domaće medije Eva koja je, uprkos Žižinoj želji, ipak ostala u seriji.

foto: Printskrin

Dubravka Mijatović napustila je seriju zbog malog honorara i kako je tada rekla "uloge koja je počela da se pretvara u pravi haos". Tanja Bošković je seriju napustila gotovo u isto vreme, takođe zbog malog honorara. Ona se čak i požalila svom partneru iz serije, Desimiru Stanojeviću, da dok ode do pijace inflacija "pojede" ceo honorar.

Dragan Jovanović, koji je tumačio ulogu Luneta Šćekića, je seriju napustio tako što je u dogovoru sa scenaristom odlučio da se njegov lik povuče iz serije. Mladi Šćekić će otići u zavičaj da se zaposli i to će biti "njegov kraj". Razlog Jovanovićevog odlaska takođe je bilo mali honorar.

foto: Dado Đilas

Kurir.rs/Blic/Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track