FRONTMEN OEJZISA IZNEO FRAPANTNA PRIZNANJA: Šmrkao sam kokain i svoju kožu! (FOTO)
Foto: Printscreen YT

ŠOK

FRONTMEN OEJZISA IZNEO FRAPANTNA PRIZNANJA: Šmrkao sam kokain i svoju kožu! (FOTO)

Pop kultura -

Nekadašnji frontmen grupe Oejzis Lijam Galager ispričao je u svom dokumentarcu da su vanzemaljci pomogli njegovom bendu, da se drogirao pred svaki koncert, kao i da je šmrkao svoju kožu!

foto: Profimedia

Možda ovaj film - "Liam - As It Was" neće osvojiti nijednu nagradu, ali svakako nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U prilog tome idu zbunjujuće izjave Galagera, koji je rešio da progovori deset godina nakon raspada grupe.

foto: Printscreen YT

- Imao sam psorijazu (oboljenje kože) i često sam se češao i pokušavao da skinem ljuspice. Ljudi su mislili da su mi to tragovi od kokaina. Takođe su mislili da ja to češem i skidam sa glave i šmrčem, trljam u desni. Zbog toga sam rešio da to stvarno probam. Šmrkao sam psorijazu, ali nije me ništa uradilo - šokirao je on.

foto: Printscreen YT

Slavni muzičar priznao je i da se drogirao pred svaki nastup, ali da je sada smanjio.

- Uzimam samo dva grama kokaina pre nego što izađem na binu. A uzimao sam ranije osam grama! Sada znam kad je vreme za spavanje, ali i dalje imam problem sa pićem - priznao je on i ponosno rekao da njegova deca puše travu. Lijam je izneo i tvrdnju da je Oejzisu mnogo pomogla "viša sila".

foto: Profimedia

- Više biće je odgovorno za naš uspeh. Ne znam da li su to vanzemaljci ili duhovi. Ali postali smo svetski poznati. Neko je pravio planove - rekao je on. Inače, Lijam je bend osnovao 1991, a nešto kasnije mu se pridružio i brat Noel. Braća Galager često su se svađala, zbog čega je 2009. došlo do raspada benda, a njih dvojica više ni ne pričaju.

foto: Printscreen YT

- Nemam čak ni Noelov broj telefona. On se previše plaši da ga da našoj mami. Pretvorio se u veliki ku*ac! Je*eš ga! - rekao je Lijam.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track