Najnovije vesti

ONA VOLI ZVEZDU JE FILM KOJI JU JE PROSLAVIO: Danijela Vranješ se slikala za Plejboj, pa htela da zapali u Australiju! Evo zašto je ostala u Srbiji
Foto: Printscreen

zašto je glumica ostala?

ONA VOLI ZVEZDU JE FILM KOJI JU JE PROSLAVIO: Danijela Vranješ se slikala za Plejboj, pa htela da zapali u Australiju! Evo zašto je ostala u Srbiji

Pop kultura

Danijela Vranješ doživela je popularnost daleke 2001. godine tumačeći ulogu Mirjane u filmu "Ona voli Zvezdu", a mnogi se sećaju njenog učešća u rijalitiju "Veliki brat", u kojem je non-stop plakala, kao i skandala od pre par godina u vezi nespretne obrade fotografija na društvenim mrežama.

 

 

Danijela Vranješ završila je Zemunsku gimnaziju, a svojevremeno je otkrila da je zbog fizike, koja joj nije išla, ponavljala razred. FDU je završila za tri godine, dajući sve ispite u predroku. Kad je počelo NATO bombardovanje Srbije planirala je da se preseli u Australiju, te je prikupila svu potrebnu dokumentaciju i obezbedila sebi boravak na ovom kontinentu.

 

Do preseljenja nikada nije došlo, jer je počela da dobija primamljive poslovne ponude, zbog kojih je ostala u Beogradu, pa su usledili filmovi "Čarlston za Ognjenku","Dnevnik mašinovođe" i drugi, dok mnogi pamte i njenu ulogu violinistkinje u "Munjama".

 

Danijela se pre 13 godina slikala za "Plejboj" o čemu se naširoko pričalo i pisalo. Ostvarila je ulogu i u seriji "Žene sa Dedinja", koja se emitovala do 2013. godine. Pre nešto više od dve godine postala je majka. Ćerku Emu dobila je sa muzičarem Igorom Maleševićem.

 

Kurir.rs/ Foto: Instagram Screenshot

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...