SERIJA CSI MAJAMI GA JE PROSLAVILA, A ONDA JE SVE OTIŠLO U PROPAST: Tri raspala braka, loš odnos sa ćerkom i tužbe za NASILJE! David Karuzo više ne liči na sebe! (FOTO)
Foto: Profimedia

a bio je šmeker

SERIJA CSI MAJAMI GA JE PROSLAVILA, A ONDA JE SVE OTIŠLO U PROPAST: Tri raspala braka, loš odnos sa ćerkom i tužbe za NASILJE! David Karuzo više ne liči na sebe! (FOTO)

Pop kultura -

Serija "CSI: Miami" uživala je veliku popularnost i do kraja desete sezone David Karuzo je zarađivao 375.000 dolara po snimljenoj epizodi. Nakon završetka serije 2012. godine odlučio je da se povuče iz glumačkog sveta i javnosti.

Tokom karijere imao je armiju obožavateljki, a 1993. godine bio je proglašen za najprivlačnijeg muškarca, iako mu na početku karijere zbog njegove neobične boje kose i građe koja nije atletska nisu predviđali uspešnu karijeru.

foto: Profimedia

Tri puta je bio u braku, a prvi put se oženio 1979. kad se venčao s Čeri Maugans i u braku su bili do 1983. godine. Tada je upoznao glumicu Rejčel Tikotin i nakon što se rastao sa Čeri odmah se oženio sa Rejčel. Godinu dana nakon venčanja postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Greta. Brak je trajao tri godine i nakon razvoda njegov odnos sa ćerkom je postao komplikovan.

Posle trećeg braka sa stjuardesom Margaret Bakli rekao je da mu je drago što njegova nova izabranica ne dolazi iz sveta šoubiznisa. Ni ovaj brak nije predugo potrajao i nakon osam godina par se rastao zbog Davidove afere s instruktorkom joge.

Na setu serije "CSI: Miami" emotivno se konektovao sa Lizom Markez sa kojom je dobio dvoje dece, sina Markeza koji se rodio 2005. godine i ćerku Palomu koja se rodila 2007. godine. Sa Lizom David je na kraju završio na sudu jer ga je tužila za prevaru i nanošenje duševne boli. Tvrdila je kako ju je tokom cele veze držao pod kontrolom kako privatno tako i poslovno. Bio je jako posesivan i ljubomoran i optužio je Lizu da ga vara s njegovim ličnim asistentom, ali i sa najboljim prijateljem.

foto: Profimedia

Tekom veze, kako tvrdi Liza, emotivno ju je zlostavljao i čak je tražio i da prekine prvu trudnoću. Kad se dete rodilo nije mogao da podnese što plače, a kad je ostala drugi put trudna pokušao je da je udari. Iza leđa prijateljima je govorio da je ona psihički nestabilna osoba i da je loša majka.

Nakon duge sudske bitke glumac je bivšoj supruzi mora da isplati milionski iznos, ali to se navodno nikada nije dogodilo. Pred kraj snimanja serije i njegovi kolege su tvrdili kako se glumac ponaša kao razmaženo derište.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track