ALA SMO SE OBRUKALI! Holivudski glumac opljačkan u BEOGRADU, uzeli mu sve što je imao! Pao je u DEPRESIJU, ne može da veruje kakvi su to LJUDI!
Foto: Dragana Udovičić

do gole kože

ALA SMO SE OBRUKALI! Holivudski glumac opljačkan u BEOGRADU, uzeli mu sve što je imao! Pao je u DEPRESIJU, ne može da veruje kakvi su to LJUDI!

Pop kultura -

Prvi put na sceni Akademije 28 i prvi put u Srbiji, holivudski glumac Džek Dimič 20. juna gostovao je sa svojom monodarmom "Oj, živote" i proveo se kao bos po trnju.

Tokom trajanja predstave neko je upao u garederobu i ukrao mu novac, lične stvari i telefone. Glumac koji je pre gostovanja u Beogradu svoju predstavu igrao u Njujorku, Čikagu, Bostonu i Los Anđelesu bio je besan i razočaran, posebno zbog toga što je publika njegovu predstavu prihvatila odlično i planirao je još nekoliko nastupa od kojih, sada, najverovatnije neće biti ništa.

foto: Privatna Arhiva

"Džek i njegov tim su pozvali policiju, ali za sada nema informacija dokle se stiglo na identifikaciji pljačkaša", rekla je Džekova koleginica i prijateljica Jelica Kovačević i dodala:

"Njemu nije do para, bio je presrećan što ima priliku da iga na svom jeziku, ped svojom publikom posle 30 godina, a sada je u potpunoj depresiji. Posebno mu je krivo zbog telefona u kojima ima zauista dragocene kontakte, ali i to bi prežalio. Najviše ga je ustvari pogodio odnos i lice kakvo smo kao društvo pokazali prema njemu."

Policija istražuje pljačku, a sam Dimič nije bio raspoložen za razgovor posle ovog incidenta.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Srbija Danas/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track