KAJLI MINOG SE RASPLAKALA NA SCENI: Kad su čuli ove reči fanovi su ZANEMELI! (FOTO)
Foto: Profimedia

PRIREDILA SPEKTAKL

KAJLI MINOG SE RASPLAKALA NA SCENI: Kad su čuli ove reči fanovi su ZANEMELI! (FOTO)

Pop kultura -

Kajli Minog je ove godine konačno nastupila na festivalu Glastenberi. Nastup na Glastenberiju je morala da otkaže pre 14 godina, jer je nekoliko dana pre koncerta saznala da ima rak dojke.

foto: Profmedia

Iako joj je posle redovne kontrole rečeno da je savršeno zdrava Kajli je osećala da nešto nije u redu sa njenim telom. Odlazak kod drugog lekara potvrdio je njene sumnje. "Prvo su mi rekli da je sve u redu, ali nešto me je tištilo. Ne mogu da objasnim o čemu je reč, ali odlučila sam da potražim još jedno mišljenje. Neko bi rekao da je bolje živeti u neznanju, ali mene bi moje neznanje ubilo", rekla je Kajli pre nekoliko godina u razgovoru sa voditeljkom Elen Dedženeris.

foto: Profimedia

Kajli Minog je posle hemoterapije rekla da je pobedila kancer i trenutno slavi 14 godina otkako je zdrava. Žao joj je što neće imati biološku decu, ali je rekla da to ne znači da ne može da bude srećna.

Kajli Minog se ovim rečima obratila publici: "Trebalo je da budem ovde 2005. godine. Situacija je bila takva da nisam uspela. Želela bih da je bilo drugačije, ali to je život. Bitno je da sam sada ovde."

foto: Profimedia

Kajli je za publiku na festivalu priredila pravi šou. Tri promene kostima i izvođenje najvećih hitova. Publika je ovacijama pozdravila pop divu kojoj godine ne mogu ništa.

foto: Profoimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track