Sa snimanje Južnog vetra

KURIR NA LICU MESTA! MOTOCIKLISTA OVERIO POLITIČARA!METAK U ČELO! Evo šta se stvarno desilo u centru Beograda! (KURIR TV)

Pop kultura -

Dva mladića ranjena su u pucnjavi koja se dogodila na uglu Resavske i Nemanjine ulice u Beogradu.

Upravo na ovaj način u nedelje veče nastavljeno je snimanje serije i filma "Južni vetar", čiji je prvi deo videlo više od milion gledalaca!

Za sve one koji su zavoleli glavnog junaka Petra Maraša, koga tumači Miloš Biković, saznali smo da će u nastavku on ponovo biti upleten u mnoge obračune, kao da će gledati još više akcije.

foto: Nemanja Nikolić

Ekipa Kurira ekskluzivno je prisustvovala snimanju. Za razliku od svetskih produkcija, koje bi zatvorile saobraćaj, Beograd te noći nije stao. Slučajni prolaznici nisu ni znali da se nekoliko metara od njih snima film, a neki su u panici počeli da beže kad su čuli rafale iz vatrenog oružja.

- Snimali smo scenu atentata. Glumci Ivan Tomić i Stojan Đorđević igraju korumpirane političke funkcionere koji su muljali s tenderima. Dobili su metak jer su se zamerili opasnim igračima. Ko stoji iza ovog ubistva, videćete u seriji, koja će imati 14 epizoda - rekao je za Kurir Miloš Avramović.

Miloš i Ivan
Miloš i Ivanfoto: Nemanja Nikolić

Pored rada na nastavku ove neverovatne akcione sage, produkcijska kuća "Režim" paralelno pokreće i humanitarnu fondaciju pod nazivom "Sačuvaj osmeh". Svesni velikog javnog prisustva koje privlači "Južni vetar", autorska i glumačka ekipa će tokom ovog projekta, zajedno sa sponzorima i partnerima, prikupljati novac za obnovu i pomoć Klinici za dečju onkologiju u Beogradu. Snimanje filma i serije biće gotovo do kraja godine.

Stojan Đorđević i Ivan Tomić
Stojan Đorđević i Ivan Tomićfoto: Nemanja Nikolić

Kurir/ Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track