Najnovije vesti

KLOI KARDAŠIJAN RAZBESNELA MAJKE ŠIROM SVETA: Zbog onoga što je kupila ćerki sada je na STUBU SRAMA! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

samo gleda da je skupo?

KLOI KARDAŠIJAN RAZBESNELA MAJKE ŠIROM SVETA: Zbog onoga što je kupila ćerki sada je na STUBU SRAMA! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura

Kloi Kardašijan nedavno je obradovala naslednicu Tru novom igračkom, pa kada je svetu otkrila koliko se devojčici dopalo iznenađenje, navukla je i gnev naroda.

 

 

Naime, rijaliti mama pazarila je ćerki bentli roze boje, prilagođen za decu. Autić je ceo prekriven šljokicama, a Kloi je mislila na sve pa čak i na tablice na kojim je ispisano ime njene mezimice. Ipak, bez obzira na ljubav i pažnju koju je Kloi uložila, mnoge majke širom sveta nisu bile nežne prema njoj. 

 

foto: Profimedia

Ovaj simpatičan snimak se uopšt nije svideo pratiocima poznate starlete, pa su joj ispod posta ostavili brojne negativne komentare. Oni su je najviše kritikovali kako je potrošila previše novca za jednu igračku.

 

"Divno, još jedna Kardašijanka u 'Bentliju'. Da li znate kako vaši troškovi izgledaju ostatku sveta. Stvarno sam volela vašu porodičnu priču, ali više ne mogu da gledam dok trošite novac na glupe materijalne stvari. Tužno", glasio je jedan od komentara.

Kloi je na ovo odreagovala i objasnila da se radi samo o igrački, poželela pratiocu lep dan i poručila da se fokusira na stvari koje ga čine srećnim.

Za kraj je dodala:

 

"Da, želim da razmazim ćerku. Želim da je razmazim ljubavlju i materijalnim stvarima. Učićemo je da bude odgovorna, da poštuje druge i voli sebe. Svi mi vredno radimo kako bismo trošili novac kako mi želimo. Nadam se da ostatak sveta vidi to."

Kurir.rs/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...