MANEKENKA POKAZALA NOVOG DEČKA Adrijana Lima opet ljubi Turčina, smuvala biznismena teškog 250.000.000 dolara
Foto: Profimedia

Leptirići u stomaku

MANEKENKA POKAZALA NOVOG DEČKA Adrijana Lima opet ljubi Turčina, smuvala biznismena teškog 250.000.000 dolara

Pop kultura -

Adrijana Lima nije dugo bila sama! Nakon što je raskinula vezu s jednim Turčinom smuvala je drugog. Njen novi dečko je biznismen Emir Ujara, koji je godinu dana mlađi od nje.

Planetarno popularna manekenka otputovala je na Mikonos s drugaricama, a na tom odmoru joj se pridružio Emir. Pre nego što se zaputila u Grčku, Lima je s novim dečkom kratko uživala u Veneciji.

Njih dvoje su uslikani tokom šetnje u večernjim satima, a Lima je delovala zadovoljno, srećno i ispunjeno.

foto: Profimedia

Emir je multimilioner, član odbora kompanije "Permak", a njegova porodica poseduje lanac hotela u Turskoj. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 250.000.000 dolara.

Inače, jedna od najlepših žena na svetu bila je solo nekoliko meseci, nakon što je početkom godine raskinula vezu s turskim piscem Metinom Harom. S njim je provela godinu i po dana, a čak ga je upoznala i sa svojim ćerkama koje je rodila u braku s Markom Jarićem.

foto: Profimedia

Međutim, mnogi su tada pisali da je njihova veza bila marketinški trik kako bi se pogurala Metinova karijera. Spekulisalo se da je Hara drugačije seksualne orijentacije. Pre njega, Lima je bila u vezi sa svojim telohraniteljem Džoom Tomasom.

Inače, Adriana je imala još jednog Turčina. Ona je pre tri godine uslikana takođe na Mikonosu kako uživa u društvu poznatog fudbalera Samija Kedira.

foto: profimedia

Lična karta

Ime i prezime: Adrijana Frančeska Lima Datum i mesto rođenja:12. jun 1981, Brazil Posao: model Bračni status: razvedena od Marka Jarića Deca: dve ćerke

Zaljubljiva Nekada obožavala sportiste

Adrijana je volela mnoge poznate ličnosti. Sa pevačem Lenijem Kravicem bila je od 2001. godine, a nakon tri godine su se rastali. Fudbaler Džulijan Edelman bio je u Adrijaninom zagrljaju godinu dana, od 2016. do 2017, dok je Met Harvi, američki bejzbol bacač, nakratko osvojio njeno srce u maju 2017, ali su se brzo razišli.

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track