PRIJANKA ČOPRA PROSLAVILA ROĐENDAN U LUKSUZU! Na proslavu su bačeni MILIONI DOLARA! Samo na poklon je otišlo 5.500! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

raskošno

PRIJANKA ČOPRA PROSLAVILA ROĐENDAN U LUKSUZU! Na proslavu su bačeni MILIONI DOLARA! Samo na poklon je otišlo 5.500! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Prijanka Čopra, indijski model i glumica je proslavila 37. rođendan na glamurozan način zahvaljujući suprugu Niku Džonasu koji joj je priredio luksuznu žurku.

foto: Profimedia

Nik Džonas, mladi pevač se prvi pohvalio na svom Instagramu kakvu je lepoticu oženio i to tako što je snimio video u kome Prijanka kreće na proslavu i dao joj naziv "Rođendanska devojka u crvenom". Glumica se odlučila da dočeka 37. rođendan u crvenoj haljini sa šljokicama, koja je otkrivala njene zgodne noge, a koja košta čak 80 hiljada dinara. Ono što je posebno šokiralo njene pratioce je unikatna torbica u obliku karmina od vrtoglavih 570 hiljada dinara ili 5.500 hiljada dolara koju je Prijanka nosila ovom prilikom.

Glumicu je odmah po dolasku u klub dočekala čak petospratna torta na kojoj je pisalo njeno ime. Prijanka je na glavi nosila natpis "Birthay girl" optočen dijamantima.

Žurka je u potpunosti odisala luksuzom, a na hranu i piće je potrošeno nekoliko miliona dolara. Kako navode strani mediji proslavi su prisustvovali samo najbliži prijatelji glumice i pevača.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track