FANOVI MERILI PONOS HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA: Majkl Fasbender šeta pitona, Dikaprio u gaćama ima smoki!
Foto: Profimedia

Alal vera

FANOVI MERILI PONOS HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA: Majkl Fasbender šeta pitona, Dikaprio u gaćama ima smoki!

Pop kultura -

Mnogi holivudski glumci mame uzdahe gde god da se pojave, a pošto su pravi profesionalci, nije im problem da se pokažu goli pred kamerama!

Oni uživaju u svom poslu i rado pokazuju čime raspolažu ako to od njih zahteva scenario. Njihove alatke obožavaoci su mogli da gledaju u filmovima u kojima su imali scene seksa.

Jedan sajt je objavio fotke i isečke iz filmova nekih poznatih lepotana, a korisnici su mogli da uživaju u onome što vide na ekranu, ali i da odluče koji glumac je, prema njihovom mišljenju, najobdareniji.

Proslavljeni glumac koji je ove godine proslavio 47. rođendan Majkl Fasbender i te kako ima čime da se pohvali. On je u filmu "Sramota" pokazao svoje telo, ali i ponos. Ostvarenje je snimljeno pre osam godina, a korisnici sajta izabrali su njega na prvom mestu po obdarenosti.

foto: Profimedia

Iako ima 67 godina, Lijam Nison još uvek važi za velikog zavodnika. Lepši pol obožava da ga gleda, a ponajviše one scene u kojima je nag. Lijam se 1991. godine skinuo za potrebe filma "Pod sumnjom", pa je publika imala prilike da vidi šta on krije ispod pantalona. On se, prema mišljenju korisnika sajta, našao na vicešampionskoj poziciji.

foto: Profimedia

Ben Aflek je jedan od holivudskih frajera u čijem zagrljaju bi mnoge devojke volele da se nađu. On se 2014. obnažio za potrebe filma "Nestala", kada je u tuš-kabini pokazao svoju alatku. Na listi najobdarenijih našao se na petom mestu.

foto: Profimedia

Miljenik žena i jedan od najseksepilnijih glumaca Kolin Farel našao se na 10. mestu po odabiru korisnika. Kolin je scene seks u kadi snimio 2009, kada je u jednom trenutku otkrio i previše.

foto: Profimedia

Žene su se složile da film "Tabu" iz 2017. godine ne bi bio zanimljiv da u njemu nema Toma Hardija, i to kao od majke rođenog. Tom je scene u kojima je nag snimao potpuno opušteno i bez treme, jer čega bi se stideo muškarac koji izgleda tako dobro kao on.

foto: Profimedia

Leonardo Dikaprio Večiti neženja koji juri manekenke, u filmu "Potpuna pomračina" pokazao je čime raspolaže. Dikaprio je još 1995. godine postao miljenik žena, kada je se pojavio u sceni u kojoj s krova zgrade baca stvari i otkriva svoj ponos. Međutim, današnje devojke očigledno nisu zadovoljne onim što su videle, pa su ga stavile na dno liste. On je tek na 15. mestu.

foto: Profimedia

Top 10

1. Majkl Fasbender 2. Lijam Nison 3. Džejson Sigel 4. Omar Eps 5. Ben Aflek 6. Robert de Niro 7. Vinsent Galo 8. Havijer Bardem 9. Juan Mekgregor 10. Kolin Farel

De Niro je šesti, Džud Lou 14. mestu

Među ponuđenim glumcima koje korisnici mogu da ocenjuju našao se i Robert de Niro koji je zauzeo šestu poziciju. Za dve pozicije iza je španski zavodnik Havijer Bardem, dok je Šaja Lebef na 12. mestu. Džud Lou je tek na 14. mestu, a iza sebe je ostavio Dikaprija.

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja