ĆERKA KRALJA POPA OTKRIVA PIKANTERIJE O KRALJU POPA Elvisova ćerka piše knjigu o Majklu!
Foto: Profimedia

Opa

ĆERKA KRALJA POPA OTKRIVA PIKANTERIJE O KRALJU POPA Elvisova ćerka piše knjigu o Majklu!

Pop kultura -

Lisa Mari Prisli počeće da piše knjigu o životu s Majklom Džeksonom, u kojoj obećava da će izneti šokantne detalje o životu preminule pop legende.

Ugovor je vredan između tri i četiri miliona dolara, a neuspešna glumica i pevačica se obavezala da će obelodaniti kakav je bio njen zajednički život s Džeksonom i kakav je on bio kao suprug.

foto: Profimedia

Podsetimo, ćerka Elvisa Prislija i Majkl dugo su se družili, a sudbonosno "da" izgovorili su 1994. godine. Šuškalo se da je njihov brak zapravo Džeksonov pokušaj da spase svoj ugled posle optužbi za pedofiliju. Njegov i Lisin odnos brzo je upao u krizu, pa su se rastali posle samo dve godine.

"Prolila sam reku suza kada sam čula za njegovu smrt. Volela bih da sam više učinila da ga spasem", rekla je ona 2010. godine u razgovoru s Oprom Vinfri. Inače, Lisa je ranije otkrila da je njen bivši suprug bio perverzan, te da je često pevao i vrištao za vreme seksa. Ona je ispričala i da je najčešće hteo seks u stojećem položaju, kao i da čak ni u naletu strasti nije želeo da otkrije lice, već je stalno bio našminkan.

foto: Profimedia

Bogato iskustvo Četiri puta se razvodila

Lisa se posle razvoda od Majkla još tri puta udavala. Posle Džeksona nakratko se skrasila s pevačem Denijem Koom. Sudbonosno "da" izgovorila je i glumcu Nikolasu Kejdžu, a od 2006. godine bila je u braku s muzičarom Majklom Lokvudom, s kojim ima bliznakinje. Oni su se razveli 2016. godine, a njeno psihičko stanje bilo je veoma loše, pa se odala piću, drogama i tabletama protiv bolova.

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track