MEGAN MARKL PROSLAVLJA 38. ROĐENDAN: Ovako to radi vojvotkinja! Imala je samo jednu ŽELJU, a Hari ju je rado ispunio
Foto: Profimedia

skromna

MEGAN MARKL PROSLAVLJA 38. ROĐENDAN: Ovako to radi vojvotkinja! Imala je samo jednu ŽELJU, a Hari ju je rado ispunio

Pop kultura -

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl danas proslavlja 38. rođendan, a ovaj dan proslaviće skromno.

Vojvotkinja je odlučila da bez velike pompe proslavi rođendan. Budući da u poslednje vreme mnogo radi, rešila je da ovaj dan obeleži u krugu porodice, bez organizacije velikog slavlja. Kako se navodi, to joj je i bila jedina želja - da bude sa svojim najbližima.

foto: Profimedia

Megan se u poslednje vreme posvetila humanitarnim kampanjama, ali i pisanju za britanski "Vog", gde će u septembarskom izdanju biti gošća-urednica i na naslovnoj strani će predstaviti 15 snažnih i inspirativnih žena.

Inače, Hari joj je čestitao rođendan i preko društvenih mreža, a to je uradio na jednostavan i odmeren način, zahvalivši joj se što je uz njega rečima: "Srećan rođendan mojoj neverovatnoj ženi. Hvala ti što si uz mene na ovoj životnoj avanturi"

Otkako se 2016. godine saznalo da je u vezi sa Harijem, Megan ne silazi sa naslovnih strana svih svetskih medija, s obzirom na to da ima burnu prošlost. Nekadašnja glumica već ima jedan brak iza sebe, niz skandala u porodici, a turbulencije u njenom životu nastavile su se i kada se udala za princa. Naime, Megan često krši kraljevska pravila i protokole, zbog čega je konstantno u žiži.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja