VOLEO SAM MAJKU DOK NIJE RODILA NJEGA! Noel iz benda Oasis NIKAD ISKRENIJE o odnosu sa bratom: Ne slušam šta snima jer mi je MUKA kad mu čujem glas!
Foto: Profimedia

mrzi i da ga pomene

VOLEO SAM MAJKU DOK NIJE RODILA NJEGA! Noel iz benda Oasis NIKAD ISKRENIJE o odnosu sa bratom: Ne slušam šta snima jer mi je MUKA kad mu čujem glas!

Pop kultura -

Noel Galager, muzičar i jedan od članova kultnog benda Oasis, nedavno je otvorio dušu i progovorio o problematičnom odnosu sa svojim najmlađim bratom Lijamom, osnivačem pomenute grupe.

foto: Profimedia

Čovek koji je napisao neke od najvećih hitova Oasisa nije štedeo brata niti se ustručavao da slikovito opiše netrpeljivost koju oseća prema njemu.

"Intervjui su uvek rizični i dovode vas u čudne situacije. Sedite u istoj sobi sa nekim momkom iz Stokholma koga nikada ranije niste sreli i on vas pita o vašoj majci. To je prokleto glupo. Jer je iskren odgovor na to: "Kakve to veze ima sa tobom?". Ali pametan odgovor je: "Sviđala mi se dok nije rodila Lijama!", započeo je ovaj 52-godišnjak.

Inače, razmirice, javne prozivke i prepirke traju već godinama, tačnije još od 2009. godine, kada je Noel napustio bend, a isti se ubrzo i raspao.

Uvrede i pokušaji da jedno drugo nasamare nisu prestali, a u čitav sukob među braćom umešali su se i ostali članovi porodice - na prvom mestu Noelova supruga Sara. Nju je Lijam u više navrata optužio za raspad Oasis-a, i okarakterisao ju je kao "vešticu".

"On i ona su kao Fred i Meri Vest - ljudi koji žele ljudima da dobiju sidu i padnu mrtvi", napisao je Lijam svojevremeno.

foto: Profimedia

Odnos dva brata kulminirao je pre oko mesec dana kada je Noel objavio skrinšotove poruka koje je Lijam slao njegovoj 19-godišnjoj ćerki, uz komentar da je to "uznemiravanje žena". Naime, on je tada zapretio pomenutoj Sari preko bratanice: "Reci tvojoj maćehi da bude veoma pažljiva"

"To nije prvi put da porukama uznemirava moju ćerku. Sličnu stvar je radio i mojoj ženi, kada joj je ostavljao poruke uznemiravajućeg sadržaja na telefonskoj sekretarici. Zapitam se ponekad šta bi se desilo da nije rok zvezda. Da je samo neki stric koji radi u garaži, ne bi se, kao sad, izvukao sa tim sr*njem", objašnjava stariji brat Galager.

Noel je dodao i da ne prati muzički rad svog brata jer "ne može da podnese da sluša taj glas", a otkrio je i da ga je poslednji put video pre tri godine i to sasvim slučajno na proslavi šampionske titule Mančester Sitija.

"Kad god ga vidim, on je u stvari pristojan, ali u njegovim očima možete da vidite da zapravo upravo piški u gaće", prokomentarisao je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja