CRNA OVCA IZ ČUVENE GRUPE ŠUGARBEJBS JEDVA DA MOŽE DA SE NASMEJE?! Pevačica promenila lični opis i NE PLANIRA da stane! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEPREPOZNATLJIVA

CRNA OVCA IZ ČUVENE GRUPE ŠUGARBEJBS JEDVA DA MOŽE DA SE NASMEJE?! Pevačica promenila lični opis i NE PLANIRA da stane! (FOTO)

Pop kultura -

Mutja Buena žarila je i palila kao jedna od tri lepotice iz strane muzičke grupe Šugarbejbs. Kada je napustila grupu, probala je da se probije solo, ali to joj nije pošlo za rukom. Ipak, zadržala je brojne simpatije publike kao rijaliti zvezda. Kao učesnica tamošnjeg "Velikog Brata" mnoge je raspametila.

Međutim, što se tiče promena na licu i telu - za to ju je malo ko podržao. Osim brojnih novih tetovaža i sitnijih zahvata, ona je obavljala i ozbiljnije intervencije. Na društvenim mrežama zbog toga je već dugo tema razgovora, a kada su se pojavile nove fotografije iz jednog kluba mnogi su postali sigurni da nekadašnja bomba od operacija jedva da može da se nasmeje.

foto: Profimedia

Mutja je 2010. progovorila javno o imlantima koje je stavila u grudi i zadnjicu.

"Skoro sam istraživala o tome. Svi ih imaju u Americi i Brazilu. I ja sam ih poželela. Inače, grudi su me mnogo bolele kad sam ih uradila. Ali ne bih uradila to ponovo, nikako."

Posle nekoliko godina te je implante i izvadila.

"Mnogo je bolelo kad sam ih stavila. Najbolja stvar koju sam uradila je što sam ih izvadila", priznala je nešto kasnije ona: "Imam osećaj da sam lakša. Kao da se neki teret podigao kako sa mene, tako i sa mojih grudi."

U decembru 2017. godine, pak, uhvaćena je dok je stavljala filere u usne, tako da očito nije odustala od estetska hirurgije.

foto: Profimedia

Kurir.rs/OK/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja