LEDI GAGA IPAK NIJE KRIVA ZA RAZVOD BREDLIJA I IRINE: Kuper varao Irinu sa Dženifer Garner, tajno se sastaju!
Foto: Profimedia, AP, EPA

Obrt

LEDI GAGA IPAK NIJE KRIVA ZA RAZVOD BREDLIJA I IRINE: Kuper varao Irinu sa Dženifer Garner, tajno se sastaju!

Pop kultura -

Dženifer Garner viđena kako se tajno sastaje s Bredlijem u njegovom domu u Los Anđelesu. Glumica je navodno u nekoliko navrata posećivala kolegu.

Bredli Kuper uživa u zagrljaju koleginice Dženifer Garner, a Ledi Gaga je bila samo paravan, najnovije je otkriće medija.

Početkom godine svet je iznenadila vest da su Bredli Kuper i manekenka Irina Šajk raskinuli, a priču su podgrejali tračevi da je kontroverzna pevačica Ledi Gaga krivac jer je smuvala Bredlija na snimanju filma "Zvezda je rođena".

foto: Profimedia

Portal Selebriti haš piše da je Dženifer Garner viđena kako se tajno sastaje s Bredlijem u njegovom domu u Los Anđelesu. Glumica je navodno u nekoliko navrata posećivala kolegu.

"Ranije ovog meseca Dženifer je viđena kako dolazi kod Bredlija na "tajni sastanak", a njihova veza cveta iz dana u dan", rekao je izvor, koji je dodao da je moguće i da će par podići svoju vezu na viši nivo, a možda planiraju i bebu. Inače, Bredli i Dženifer poznaju se još od 2001, kada su sarađivali u seriji "Alijas" u kojoj je ona imala glavnu ulogu.

foto: profimedia

Brojke

44 godine ima Bredli 1 dete ima sa Irinom Šajk 47 godina ima Dženifer 3 dece ima sa Benom Aflekom

Podsetimo, Ledi Gaga i Kuper veoma su se zbližili na snimanju filma, a varnice među njima su svi primećivali. Na dodeli Oskara izbio je skandal, kada su Gaga i Kuper izveli performans i bili na korak da se poljube. Fanovi su tada burno reagovali, a akteri priče istakli su tada da se radi samo o prijateljstvu. Zato je pevačica nedavno odbila Bredlijevu ponudu da zaigra u drugom njegovom filmu.

foto: Profimedia

Mediji su pisali da se pre leta Irina odselila iz zajedničkog doma zbog Gage. Baš u tom periodu je i pevačica vratila prsten vereniku Kristijanu Karini. Kuper i Irina nisu mogli da se dogovore oko starateljstva nad ćerkom, pa su posle odlučili da se manekenka neće seliti kako bi oboje mogli da odgajaju naslednicu podjednako. Posle četiri godine ljubavi rastali su se, a nijedno od njih dvoje se nije oglašavalo o razlozima.

foto: Profimedia

Dženifer čestitala Bredliju rođendan Ponosni smo na tebe

Dženifer je početkom januara čestitala Bredliju rođendan zajedničkom fotografijom na Instagramu. Ispod fotke na kojoj su zagrljeni ostavila je poruku koja je sve raznežila.

- Naučila sam ga svemu što zna. Srećan rođendan, Bredli. Svi smo ponosni na tebe - napisala je uz emotikone u vidu srca.

foto: printskrin instagram

I Garnerova se razvela Afleka ostavila zbog pića i kocke

Dženifer je bila udata za Bena Afleka, a iako je njihova ljubav delovala idilično, navodno je njihov brak rasturila Aflekova zavisnost od alkohola i kocke. Ranije su mediji uhvatili bivše supružnike kako idu u rehabilitacioni centar, gde se glumac lečio. Dženifer je uvek isticala da bivšeg partnera gleda kao prijatelja i da će mu se uvek naći.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja