NISAM PREVARILA LIJAMA I NEĆU DA SE IZVINJAVAM! Majli je sve priznala crno na belo, a onda ju je PODRŽALA i Madona: Ti si čovek i živela si (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen YouTube

STALA NA NJENU STRANU

NISAM PREVARILA LIJAMA I NEĆU DA SE IZVINJAVAM! Majli je sve priznala crno na belo, a onda ju je PODRŽALA i Madona: Ti si čovek i živela si (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Majli Sajrus negira da je razlog rastanka sa Lijamom Hemsvortom njena prevara, već da su im se putevi i pogledi na život razišli.

Pevačica je odlučila je da se oglasi na Tviteru i posle 10 godina veze sa glumcem stavi tačku na sve tračeve.

Majli je objavila nekoliko statusa u kojima je istakla da nikad nije prevarila zvezdu filma "Igre gladi".

foto: Profimedia

Pevačica je trenutno u vezi Kejtlin Karter i kaže da nikad nije bila srećnija.

"Prihvatila sam da moram da budem potpuno otvorena i transparentna kad je moj životu u pitanju zbog mojih fanova koji me vole. Ono što ne mogu da prihvatim je priče da lažem da bih prikrila zločin koji sam počinila. Nemam šta da krijem. Nije tajna da sam kao tinejdžerka i u ranim dvadesetim partijala."

"Eksperimentisala sam sa narkoticima i moje najpopularnije pesme su o tome kako đuskam na drogama i povlačim linije u toaletu. Pravila sam probleme i varala u vezama kad sam bila mlađa. Izbačena sam iz hotela Transilvanija zato što sam Lijamu kupila tortu u obliku polnog organa za rođendan i lizala je."

"Njihala sam se gola u spotu "Wracking Ball". Ja sam žena koja ima najviše golih slika na internetu. Priznajem mnogo stvari, ali neću da priznam nešto što nisam uradila. Nisam prevarila. Bili smo zajedno čitavu deceniju. Volim Lijama i uvek ću ga voleti. Ovog puta moram da napravim zdrave i dobre odluke za sebe i ostavim prethodni život u prošlosti. Nikad nisam bila zdravija i srećnija nego sad. Možete da kažete šta god hoćete o meni - da sam striptizeta, narkomanka, ali nisam lažov", napisala je Majli Sajrus.

Muzička legenda Madona se oglasila na Instagramu nakon nekoliko statusa Majli Sajrus rečima: "Hvala bogu. Ti si čovek. Žena koja je živela. Nema potrebe da se izvinjavaš".

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/Foto: Profimedia, Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja