POZNATI FUDBALER SE OPUSTIO: Bekam umalo izvadio ponos!
Foto: Profimedia

Ups

POZNATI FUDBALER SE OPUSTIO: Bekam umalo izvadio ponos!

Pop kultura -

De­j­vid je to­kom kr­sta­re­nja na ja­h­ti El­to­na Džo­na hteo da se istu­ši­ra, ali je je­dva uspeo da pri­dr­ži ku­pa­će gaće

Dejvid Bekam ovih dana provodi se na jahti Eltona Džona s porodicom, a paparaci su ga uslikali dok se posle kupanja tuširao i jedva obuzdao kupaće gaće kako mu ne bi izvirio ponos.

Poznati fudbaler vrele avgustovske dane provodi krstareći blizu Azurne obale, a društvo mu, pored supruge Viktorije i njihove dece, pravi pevač sa svojim naslednicima.

foto: Profimedia

Četrdesetčetvorogodišnji sportista malo se sunčao, malo skakao s jahte sa ćerkom, a razmenjivao je i nežnosti s bivšom "spajsicom". Da njihova ljubav cveta, pokazuju najnovije fotke na kojima se kikoću i uživaju u poljupcima.

Gori more... Dejvid i Viktorija ljube se pod budnim okom Eltona Džona
Gori more... Dejvid i Viktorija ljube se pod budnim okom Eltona Džonafoto: Profimedia

U jednom trenutku želeo je da se brzinski istušira kako bi skinuo so s kože, a malo je pokvasio i svoj ponos i umalo mu nisu skliznule kupaće gaće.

Vadi budalu!
Vadi budalu!foto: Profimedia

Potom je opet pokazivao skakačke sposobnosti dok se igrao s najstarijim sinom, a Viktorija ih je sve vreme srećno posmatrala. Bekam je deliće odmora pokazao i fanovima na društvenim mrežama.

foto: Profimedia

- Predivan dan sa Eltonom i Dejvidom Furnišem. Poznajemo se 24 godine i smejemo se kao prvog dana - napisao je Dejvid ispod fotke na kojoj pozira zagrljen sa Eltonom.

Prijateljstvo... Elton Džon i Dejvid Furniš sa Bekamovima
Prijateljstvo... Elton Džon i Dejvid Furniš sa Bekamovimafoto: Profimedia

Inače, Bekamovima je tradicija da svakog leta provode po nekoliko dana sa Eltonom i njegovim mužem Dejvidom Furnišem, kao i njihovom usvojenom decom.

Brojke

44 godine ima Bekam 4 dece ima 20 godina je u braku s Viktorijom

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track