DŽEJ LO ZGRĆE NEVEROVATNE PARE OD SVOG TELA: Pokaže noge na minut i dobije MILION DOLARA!
Foto: Profimedia

Unovčila se

DŽEJ LO ZGRĆE NEVEROVATNE PARE OD SVOG TELA: Pokaže noge na minut i dobije MILION DOLARA!

Pop kultura -

Modni brendovi plaćaju joj do 500.000 dolara kako bi slavna pevačica reklamirala njihove kreacije

Dženifer Lopez jedna je od najplaćenijih pevačica današnjice, a pored ogromne sume koju zarađuje zahvaljujući muzici, mnogo novca donosi joj i njeno - telo.

Pop zvezda ništa ne prepušta slučaju, pa je i delove tela osigurala i od njih broji milione. Bogatstvo Lopezove procenjuje se na oko 360 miliona dolara. Svoju guzu Džej Lo je osigurala na 27 miliona dolara, dok minut pojavljivanja njenih nogu u kadru naplaćuje milion dolara.

Modni brendovi plaćaju joj do 500.000 dolara kako bi slavna pevačica reklamirala njihove kreacije.

foto: Profimedia

Jednom prilikom, kada je snimala reklamu za negu kose, uzela je 2,9 miliona dolara. Takođe, Dženifer, pored toga što sama dizajnira cipele, deli i savete o nezi stopala, pa dobro zarađuje od reklamiranja kremica.

Među poznatim damama, i Maraja Keri rešila je da osigura svoje atribute. Pevačica je svoje noge osigurala na čak milijardu dolara! Mnogi kažu da Marajini donji ekstremiteti ne vrede ni približno, ali ona se nimalo ne uzbuđuje.

foto: Profimedia

S druge strane, Rijana je bila skromna, pa je svoje noge osigurala na samo milion dolara.

foto: Profimedia

Džulija Roberts je prepoznatljiva po svom osmehu, pa ga je osigurala na 30 miliona zelenih novčanica.

foto: Profimedia

Slavna manekenka Hajdi Klum jednu nogu osigurala je na 1, 2 miliona, a drugu na dva miliona dolara! Razlika u iznosu je zbog ožiljka ispod levog kolena.

foto: Profimedia

Bijonse je za svoju guzu odredila brojku od dva miliona dolara, dok je na isti iznos njena koleginica Madona osigurala svoje grudi iako ih nikada nije povećavala.

foto: profimedia

Kontroverzna pevačica Majli Sajrus često plazi jezik, koji smatra svojim zaštitnim znakom, pa ga je osigurala na milion dolara.

foto: Beta Ap

Mada, ni muškarci nisu ništa prepustili slučaju, pa je tako Tom Džons svoj "ljubavni tepih" osigurao na sedam miliona dolara.

foto: Profimedia

Dejvid Bekam potpisao je ugovor na 100 miliona dolara kako bi "zaštitio" svoja stopala, noge i prste.

foto: Profimedia

Osigurali se

Džej Lo osigurala je guzu na 27 miliona Rijana je na 1 milion osigurala noge, a Majli Sajrus jezik Osmeh Džulije Robert procenjen je na 30 miliona Jedna noga Hajdi Klum vredi 1,2, a druga 2 miliona Bijonsina zadnjica i Madonine grudi vrede po 2 miliona Tom Džons je svoj "ljubavni tepih" procenio na 7 miliona Čak 100 miliona vrede noge, stopala i prsti Dejvida Bekama

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track