ĆERKA DŽONIJA DEPA NAŠLA DEČKA! Ovako izgleda BUDUĆI ZET glumca kojeg Srbi obožavaju (FOTO)
Foto: Profimedia

NOVI PAR

ĆERKA DŽONIJA DEPA NAŠLA DEČKA! Ovako izgleda BUDUĆI ZET glumca kojeg Srbi obožavaju (FOTO)

Pop kultura -

Lili Rouz Dep i Timoti Čalamet su novi poznati par koji pleni pažnju. Holivud vrvi od ljubavnih priča koje intrigiraju javnost, a najnovija među njima upravo je ova između Lili Rouz i Timotija. Oni su mladi, slavni i zaljubljeni, a dele i francuske korene. Nakon meseci skrivanja oni su tek sad javno iskazali svoju ljubav kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

foto: Profimedia

Za ovaj se poznati par počelo je da se priča da su u vezi još krajem 2018. godine. Šanelova muza Lili Rouz najstarije je dete glumca Džonija Depa i pevačice Vanese Paradi i odrasla je u Francuskoj, a 23-godišnji Timoti slavu je stekao ulogom mladića koji eksperimentiše sa seksualnošću u filmu "Skrivena ljubav".

foto: Profimedia

Sada samouvereno hodaju crvenim tepihom i ne kriju svoju romansu, a njihovo poslednje pojavljivanje u Veneciji izazvalo je oduševljenje. Modno usklađeni Lili Rouz i Timoti ukrali su svu pažnju fotografa.

foto: Profimedia

U proleće ove godine Timoti je teško mogao sakriti svoju zaljubljenost pa je u jednom intervjuu otkrio da ga Lili ostavlja bez teksta i da je divna.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja