PROGOVORILA BIVŠA DRUGARICA MEGAN MARKL: Za vojvotkinju rekla da je MANIPULATORKA i otkrila SOČNE DETALJE iz njene prošlosti
Foto: Profimedia, Scrennhot

ŠOK

PROGOVORILA BIVŠA DRUGARICA MEGAN MARKL: Za vojvotkinju rekla da je MANIPULATORKA i otkrila SOČNE DETALJE iz njene prošlosti

Pop kultura -

Reklo bi se da je vojvotkinja od Saseksa ovih dana u centru raznih skandala. Od toga da je htela da posvađa braću, pa sve do činjenice da je na finale US opena otišla bez muža i sina.

Sada se oglasila i njena bivša drugarica, voditeljka Lizi Kundi koja je Megan Markl nazvala manipulatorkom i dodala da bi "mogla da bude princeza Dajana, ali da je problem što se sve vrti oko nje".

foto: Profimedia

- Bile smo dobre prijateljice, ali videla sam njenu drugu stranu od kada je postala deo kraljevske porodice 2018. godine. Megan se promenila u devojku koja manipuliše da uradi ono što Megan želi - rekla je Kundi u jednoj australijskoj emisiji.

U istom intervjuu, voditeljka je rekla da je Megan pre udaje "volela da popije".

- Nisam ni znala da je slavna kad sam je upoznala. Mislila sam da je super zabavna. Bila je veoma ljubazna. Volela je popije - kaže ona.

Voditeljka je takođe navela da je Megan oduvek želela da nađe poznatog dečka.

- Rekla je da želi dečka, da želi slavnog momka i nikada u mojim najluđim snovima nisam ni pomislila da će se udati za princa Harija - tvrdi ona.

Bivša prijateljica smatra da vojvotkinja još uvek ima šansu da se promeni.

- Želela sam da Megan bude sledeća princeza Dajana i mislim da još uvek može da bude. Dijana je bila tu za sve ostale i čini se da se kod Megan veći deo vremena sve vrti oko nje - rekla je Lizi.

Ipak, mnoge poznate su osudile pomenutu emisiju, a među njima i glumica Mia Farou, koja je na tviteru napisala.

"Sram vas bilo što ste emitovali ovo smeće. Velika Britanija ima sreću da u kraljevskoj porodici ima ovu inteligentnu, saosećajnu i lepu ženu. U njoj je princ Hari našao sreću i zbog toga se radujemo."

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily mail Foto:Profimedia/Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track