MODNOJ BLOGERKI NA CRVENOM TEPIHU IZ HALJINE PROVIRILA SI*A: Svi su je gledali dok nisu shvatili na kom mestu TEK ima MINĐUŠICU (FOTO 18+)
Foto: Profimedia

UPS!

MODNOJ BLOGERKI NA CRVENOM TEPIHU IZ HALJINE PROVIRILA SI*A: Svi su je gledali dok nisu shvatili na kom mestu TEK ima MINĐUŠICU (FOTO 18+)

Pop kultura -

Venecijanski filmski festival završen je 7. septembra, ali se o zvezdama koje su prošetale crvenim tepihom i dalje priča. Zbog raznih gafova, modnih pogodaka ili promašaja, ali i ponekog slučajno (ili namerno) otkrivenog intimnog dela tela, mnogi akteri ovog značajnog događaja i dalje su u centru pažnje.

Najuspešnija modna blogerka na svetu, Kjara Feranji, pojavila se na festivalu kako bi promovisala dokumenatrni film „Chiara Ferragni Unposted“, koji govori o njenom uspehu u modi i digitalnom svetu.

Ona je za ovu posebnu priliku odabrala crnu, elegantnu haljinu sa dubokim dekolteom, koja je u bila prilično "nemirna". Tako se u jednom trenutku haljina pomerila i otkrila Kjarinu dojku, ali i pirsing koji ima na ovom nezgodnom mestu.

foto: Profimedia

Inače, Kjara Feranji trenutno ima više od 17 miliona pratilaca na Instagramu, a prošle godine je sa svojom kompanijom kao i nastupima u raznim kampanjama ostvarila prihod od 30 miliona evra. Svoj hobi uspela je da pretvori u posao, a zbog bogatog iskustva privukla je i pažnju akademske zajednice koje njen primer sada koristi i u analizama poslovnog uspeha na poznatom Harvardskom univerzitetu.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja