KAŽNJAVALI SU ME U ŠKOLI ZATO ŠTO IMAM VELIKE GRUDI: Voditeljka PRVI PUT progovorila o MUKAMA kroz koje je prolazila tokom školovanja (FOTO)
Foto: Profimedia

BILA SVAKODNEVNA META

KAŽNJAVALI SU ME U ŠKOLI ZATO ŠTO IMAM VELIKE GRUDI: Voditeljka PRVI PUT progovorila o MUKAMA kroz koje je prolazila tokom školovanja (FOTO)

Pop kultura -

Voditeljka i rijaliti zvezda Ešli Džejms bila je svakodnevno na meti vršnjaka , ali i učitelja, u privatnoj školi koju je pohađala. Ona je u iskrenoj ispovesti ispričala sve o zlostavljanju na račun fizičkog izgleda, tačnije - bujnog poprsja.

- Ljudi u gradu ne znaju da je to tvoj brat. Šta će prvo pomisliti ako vide plavušu s velikim grudima kako grli nekog dečka? - upitala ju je u učionici učiteljica i kaznila je zbog takvog "incident". Rekla je dasu se često ponašali prema njoj kao da je kriva i nenormalna što ima velike grudi.

- Stalno su dovodili moj moral u pitanje, čak i učitelji. Ponašali su se kao da nisam pristojna i vaspitana jer imam velike grudi. Bukvalno su me terali da se stidim - objasnila je 32-godišnja devojka koja je išla u jednu britansku privatnu školu gde je godina koštala 15.000$.

- Dečaci su mi govorili svakave gadosti, a učitelji ih nisu kritikovali, već bi mene napadali da ne mogu tako da se oblačim, iako su sve moje prijateljice nosile istu odeću. Kao 14-godišnja devojčica bila sam zbunjena, nije mi bilo jasno zašto ja jedina ne smem? Pre nego što sam uopšte shvatala šta je seks, učitelji su se ponašali kao da sam seksualno aktivna. Kad pogledam unazad shvatam da sam bila kažnjavana samo zbog svog tela - rekla je novinarima dodavši da su se stvari promenile tek kada se preselila u London.

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja