TA SLIKA JE LAŽNA, PUSTITE ME NA MIRU! Helen Miren ne može da opstane, ovaj prizor je PRATI gde god krene (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OBELEŽILA JE

TA SLIKA JE LAŽNA, PUSTITE ME NA MIRU! Helen Miren ne može da opstane, ovaj prizor je PRATI gde god krene (FOTO)

Pop kultura -

Fotografija Helen Miren snimljena 2008. na jednoj italijanskoj plaži izazvala je pravu pometnju, a glumica je zbog neverovatnog tela u bikiniju učvrstila status seks simbola. Danas 74-godišnja Oskarovka otkriva pravu istinu o toj fotografiji.

Helen Miren je voditelju Semu Rubinu otkrila da je na fotografiji koja je podigla toliko prašine, samo pozirala svom suprugu Tejloru Hakfordu. I da izgled njenog tela na toj fotografiji nema veze sa realnošću.

"Bili smo na nekoj italijanskoj plaži, malo smo plivali i izležavali se na suncu. Tejlor mi je rekao da ustanem jer želi da me fotografiše. Ustala sam i uvukla stomak, a pokušala sam da uvučem i obraze. Pokušala sam da izgledam dobro", kaže slavna glumica.

Suprugu je rekla kako su gore paparaci, a on joj je rekao da ne bude smešna.

"Kako mogu da budu gore? To je potpuno apsurdno, paranoična si!", priseća se suprugovih reči Helen i dodaje kako se tri dana kasnije pojavila čuvena fotografija.

Tada 63-godišnjoj glumici naglo su se ukazale brojne poslovne prilike, saznalo se pre tri godine, ali ona nije bila zainteresovana za zaradu na temelju te fotografije.

Helen je o čuvenoj fotografiji govorila i ranije, tvrdeći da će je proganjati do kraja života.

"Ta fotografija je sama po sebi lažna, jer ustvari uopšte ne izgledam tako. Znam da će me to zauvek proganjati i da ću uvek neuspešno pokušavati da je zakopam", govorila je.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja