POZNATI TURSKI GLUMAC PRED ZATVOROM?! Rugao se svojoj DRŽAVI, pa ga dočekala JEZIVA KAZNA!
Foto: Printscreen Instagram

NIJE PAZIO ŠTA PRIČA

POZNATI TURSKI GLUMAC PRED ZATVOROM?! Rugao se svojoj DRŽAVI, pa ga dočekala JEZIVA KAZNA!

Pop kultura -

Mehmetu Akifu Alakurtu (40), kojeg pamtimo kao Boran-agu iz serije "Sila" preti zatvor.

Glumac se, naime, na društvenim mrežama narugao turskoj zastavi i time, kako pišu turski tabloidi, ugrozio suverenitet i teritorijalni integritet Turske, zbog čega je reagovao i predsednik države.

Ovo nije prvi put da je glumac u skandalima. Javnost mu je prvo zamerila što je na društvenim mrežama objavio snimak na kome puca iz vatrenog oružja. Većini je zasmetalo i kad je o ženama govorio kao o nižim bićima koje moraju da se povinuju muškarcima.

Glumca je prijavio jedan od prijatelja na društvenoj mreži, pa je protiv glumca pokrenuta istraga.

"Ovo je Turska. Moj savet vam je da budete beskarakterni. Idite kud vas vode poput stada ovaca. Činite sve što možete radi vlastite koristi. I pokažite da ste uzorni građani tako što ćete ćutati. Istraga koja se vodi protiv mene je moj problem. Kad biste vlastita razmišljanja i energiju usmerili na svoj život, vodili biste kvalitetniji život pod tom zastavom. To je moj bratski savet", napisao je Mehmet.

Zbog svojih skandaloznih izjava o ulozi žene i muškarca u društvu, ovaj markantni glumac često se nalazio na naslovnim stranicama mnogih, kako turskih, tako i svetskih tabloida.

Alakurt je rekao da je tradicionalan muškarac koji od svoje žene očekuje da bude dobra domaćica i da ga uvek dočeka kada dolazi kući, čak i u pola noći.

"Volim pristojne žene, nevinih lica, takve će me uvek privući. Žena treba biti odgojena i uljudna i, na neki način, naivna", rekao je ranije za InMagazin.

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja