NIJE IH BRIGA ZA KILOGRAME I CELULIT: Ove slavne dame su PUNAČKE, a neverovatno SE*SI! Ne stide se da pokažu svoje TELO (FOTO)
Foto: Profimedia

PRIVLAČNE

NIJE IH BRIGA ZA KILOGRAME I CELULIT: Ove slavne dame su PUNAČKE, a neverovatno SE*SI! Ne stide se da pokažu svoje TELO (FOTO)

Pop kultura -

Njima su dostupni lični treneri, nutricionisti i najbolji doktori, ali su odlučile da im broj kilograma bude nebitan. Ove slavne dame godinama žive pod svetlima reflektora, svaka njihova greška pomno se prati, ali je njima najbitnije da su zadovoljne onim što vide u ogledalu.

Bijonse i njen suprug Džej Zi čak su već neko vreme su vegani i paze na unos kalorija, ali kilogrami ne idu dole uprkos pretrpanom rasporedu, trčanjem za klincima i skakanjem po pozornici na koncertima. Možda je to zato što Bijonse tvrdi da ne može da živi bez pržene piletine.

Pevačica i preduzetnica Rijana ne krije da zna da uživa. Fotografi je često uhvate kako s punom čašom vina izlazi iz kluba, a donedavno je uveseljavala fanove s objavama na Instagarmu na kojima se zezala sa svojom ličnom kuvaricom Debi Solomon koja je pazila na veličinu porcija koje pevačica pojede. Iako Dei još uvek sarađuje s njom, te objave su prestale, a Rijana je dobila nekoliko kilograma viška. Međutim, ne bi se reklo da je to preterano opterećuje.

Njihova koleginica Demi Lovato imala je izrazito tešku godinu, završila je u bolnici zbog predoziranja i još uvek se oporavlja od tog traumatičnog događaja. Demi je kao tinejdžerka već imala problema sa samopouzdanjem, a kada je postala zvezda postala je zavisna od kokaina. Sada pokušava da se oporavi i radi na svom psihičkom zdravlju, na Instagramu objavljuje neobrađene fotografije kako bi svojim obožavateljima pokazala da ne moraju da budu savršeni.

Kurir.rs/Večernji/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track