ŽELE JE IZA REŠETAKA, A ONA TVRDI DA JE ŽRTVA: Popularna pevačica PLJAČKALA I DROGIRALA ljude, a ovako je pokušala da se opravda!
Foto: Profimedia

ŠOK

ŽELE JE IZA REŠETAKA, A ONA TVRDI DA JE ŽRTVA: Popularna pevačica PLJAČKALA I DROGIRALA ljude, a ovako je pokušala da se opravda!

Pop kultura -

Pevačica Kardi Bi nedavno je priznala da je učestvovala u pljačkanju i drogiranju ljudi pre nego što je postala popularna. Ovo je izazvalo osudu javnosti, pa je tako većina složna u ideji da bi svetska zvezda trebalo da se nađe iza rešetaka!

Bez obzira na pritisak, pevačica tvrdi da je to svojevremeno morala da radi kako bi preživela kao striptizeta, a svoju nekadašnju ulogu iz života prenela je i na filmsko platno, pa je dobila i jednu od glavnih uloga u filmu "Prevaratnkinje sa Vol Strita" u kome glumi i Dženifer Lopez.

foto: Profimedia

Ipak, to očigledno nikoga ne zanima i mnogi kažu da se radi o dvostrukim standardima, jer bi neki muškarac već bio u zatvoru! Sa druge strane, Kardi Bi tvrdi da su takve optužbe zapravo pravi odraz dvostrukih standarda, i da ona ne treba da odgovara za nekadašnje postupke.

- Baš takvi komentari jesu dupli standardi. Mnogi muški reperi pišu pesme i pevaju o problematičnom životu. Na osnovu toga su se obogatili, njih niko ne želi da strpa iza rešetaka - brani se Kardi.

Ona dodaje da mlade Afroamerikanke jednostavno nemaju izbora u današnjem svetu i postojećim odnosima moći. Često su upravo one same žrtve, što je pevačica želela da dokaže još jednim primerom iz vlastitog života. Ona je tako priznala da je prilikom jednog fotošutinga bila žrtva polnog uznemiravanja.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track